nice nice 4 yıllara ...
Videoyu henüz izleyemedim ama eminim ki güzeldir. İndiriyorum bi yandan. Elinize sağlık şimdiden (ben çıkmışımdır yine inşallah :queen: )
İndirmek için bağlantı:
http://vp.video.google.com/videodow...&begin=0&len=505600&docid=8081165520146948443
Çıkmışıım çıkmışım, ayu gibi çıkmışım yine :queen: :queen:(ankara mt'nin son gezine katılmışsındır inşallah:queen: :queen: )
İnanın bana, Ankara MT ekibiyle tanıştığımdan beri oğlumdan (motorumdan) ayrı bir zevk alır oldum. Gezmek tozmak, muhabbet hiç böyle zevk vermemişti. (Proyla tanıştık arada kazayla ama olur o kadar :queen: )baba müslüm;630748' Alıntı:Uzun bir aradan sonra MT ye yeniden yazıyorum, yukarıdaki videoyu izleyince inanın duygulandım,eski günleri hatırladım,gezilerimiz darülaceze, çocuk esirgeme kurumu ziyareti,cumhuriyet yürüyüşü, trafikte pisi pisine ölen arkadaşlarımız için yaptığımız protesto sürüşü hep aklıma geldi.
MT nin yine eskisi gibi birleştirici toparlayıcı olmasını dilerim, Bakırköy ve civarının motorcuları olarak geçen sene siteden uzaklaştırılınca değişik sitelerde dolaşıp durduk ama her önüne gelenin site kurduğu hatta sitesi olmayana kız vermedikleri bu ortamda motosiklet sahipleri hep zarar gördü. Bence motosiklet.net toparlayıcı ve birleştirici olarak tüm motosiklet sahiplerini çatısı altında toplamalı.
Bu videoyu düzenlemek için emek veren kardeşime teşekkür ederim ellerine sağlık.
NİCE SENELERE MT
MT nin yine eskisi gibi birleştirici toparlayıcı olmasını dilerim,
Büyük olmak için;
hiç kimseye iltifat etmeyeceksin,
hiç kimseyi aldatmayacaksın.
memleketin için idealin ne ise
onu görecek, hedefe yürüyeceksin.
herkes senin aleyhinde bulunacaktır,
önüne sonsuz engeller yığacaklardır,
fakat sen bunlara dayanıklı olacaksın.
kendini büyük değil,
küçük, zayıf vasıtasız,
hiç kabul ederek,
hiç kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak,
bu engelleri aşacaksın.
bundan sonra da sana,
"büyüksün" derlerse,
bunu söyleyenlere güleceksin.
M. Kemal Atatürk
tamam ekledim...:cat: ...Çıkmışıım çıkmışım, ayu gibi çıkmışım yine :queen: :queen:
ELINT indirmek için bi link koymuştum ben, onu ilk mesajına ekler misin, görsün herkes :rendeer: