Motosiklet.net 4. Kuruluş Yıldönümü...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gökhanım eline sağlık mutlu oldum .
nece senelere

elinize,emeğinize sağlık...
nice yıllara M.T :rendeer: :bestmt: ::biggrinn ::tutkuy:: ::wish::

mutluyillar.gif

dostum emeğine sağlık...:rendeer:

nice birlikte yıllara MT

Motosiklet kullanmamda büyük pay sahibi olan tüm mt ailesinin 4. yılı kutlu olsun..Hep beraber nice 4 yıllara..Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler..
Saygılar sevgiler...

mutlu yıllar

tüm mt ailesinin 4. yılı kutlu olsun..Hep beraber dostluk kardeşlik birlik ve beraberlik dolu nice yıllara..Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler..
iyiki varsınız:salut: :salut: :rendeer: :rendeer: :bestmt: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: ::tutkuy:: ::sefereee ::sefereee ::sefereee ::sefereee ::sefereee ::wish:: ::wish:: ::wish:: ::wish:: ::sorcerer ::sorcerer ::sorcerer ::fool:: ::fool:: ::fool:: ::fool:: ::fool:: ::biggrinn ::haapppy: ::biggrinn ::haapppy: ::biggrinn ::haapppy:

sağolun arkadaşlar umarım daha nice yıldönümlerini hep beraber kutlarız:rendeer:
manisa mt'yi eklemeyi unutmuşum kusura bakmasınlar:pale: . bugün resimleri lodos arkadaşımız gönderdi sagolsun..birazdan klibe ekleyeceğim...

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Uzun bir aradan sonra MT ye yeniden yazıyorum, yukarıdaki videoyu izleyince inanın duygulandım,eski günleri hatırladım,gezilerimiz darülaceze, çocuk esirgeme kurumu ziyareti,cumhuriyet yürüyüşü, trafikte pisi pisine ölen arkadaşlarımız için yaptığımız protesto sürüşü hep aklıma geldi.
MT nin yine eskisi gibi birleştirici toparlayıcı olmasını dilerim, Bakırköy ve civarının motorcuları olarak geçen sene siteden uzaklaştırılınca değişik sitelerde dolaşıp durduk ama her önüne gelenin site kurduğu hatta sitesi olmayana kız vermedikleri bu ortamda motosiklet sahipleri hep zarar gördü. Bence motosiklet.net toparlayıcı ve birleştirici olarak tüm motosiklet sahiplerini çatısı altında toplamalı.

Bu videoyu düzenlemek için emek veren kardeşime teşekkür ederim ellerine sağlık.

NİCE SENELERE MT

sen müslüm baba oldugunu istanbul mt ilk yardım kursunda gösterdin abi
keşke herkes senin motosikletçi anlayısında olsa

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
.............nice yıllara mt.........

gaziantep ve manisa mt'nin resimlerini eklemeyi unutmuştum az önce ekledim( kusura bakmayın arkdaşlar gece vakti o kafayla sizin resimleri unutmuşum ya yeni ekledim:pale: )

mostwanted - metehan kusura bakmayın sizin resimleride unutmuşum yeni ekledim. gece vakti uykusuzluktan unuttum sanırım:pale: .. neyse telafi ettik:p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar