Motosiklet Ne Zaman Alinir???

selamlar,

sıfır motor almanın bi zamanlaması olur mu? yılsonu fiyat düşer mi???

2.elde mutlaka bi zamanı vardır ucuzu yakalamak için? mesela yaz sonu veya kış ortasında fiyat düşüyolar mı? en azından satmak isteyen nazlanmaz demi :p

çin malı düşünüyorsan her an 300 dolar vergi zammı gelebilir, başka model düşünüyorsan sanırım yıl sonu uygun zaman olur arabalarda olduğu gibi.

Moderatör
$ansliysan aldigin motorun fiyati sen aldiktan kisa bir sure sonra yukselir, $anssizsan motoru aldigindan fiyati du$er.. Tamamen $ansla alakali bi$i. Cunku firmalarin ne zaman ne yapacagi belli olmuyo..
Fuarlari takip et, az da olsa ucuza alabilmen mumkun.

Kışş aylarında uygunluk söz konusuymuşşş :queen: :queen:

yıl sonu. doğru.

fakat yıl sonu geldiğinde de yeni modeller piyasaya çıktığı için sıfır alsan da motorun bir yaşını hemen doldurmuş gibi oluyo.
2-3 sene sonra satarken alıcıya anlatamayabilirsin.

Gerçi alırken daha ucuz olduğu için satarken de o fark olur fazla önemli olmaz heralde :wiinkk:

honda cbr 125 düşünüyorum... sezon da açılıyor galiba fiyatlar yükselmese bari :) fuara gittim de öle bir indirim görmedim valla... bi ara bi standda %10 diye anons yaptılar o kadar.

mayısta 2007 gelcek diolar umarım doorudur. ya 2007 alırım paraya göre, 2.ellerde düşüş olacağını düşünürsek az km'de bi cbr de alabilirim...

yıl sonu + kış + şans ... galiba en çok da şans :wiinkk:

goxhell
bence 2.el cbr al
cunku bı sure sora buyutmek ıstıceksın
okadar uzun surelı kullanmazsın cbr ı
ben 0 aldım hata yaptım ole solıyım
cok ıyı cbrlar oluo pıyasada adam 500 km yapmıs satıo

tam zamanlaması dersen agustos eylul fln bence
cunku mıllet ozaman ucuz satıo genelde..

valla bence zamlar belirli zamanlarda yapılmıyor.aslında sürekli zam geliyor.sezonla bi alakası fazla yok her zaman zam olayları var..1-2 sene önceden pay biçin..hiç bi motorun fiyatı uzun süre aynı kalmıyor.Ama sezon başı zam kesin orasıda bi gerçek

motosikelt almak için en iyi zaman şimdi. Ben haziranda "şimdi" deyip almadım, şu an yayayım :salut:

bekle bekle nereye kadar demi :) para çok olsa böyle bir başlık bile atmam da malum fiyat/performans önemsioz...

bence de 2.el daha mantıklı, zaman zaman 1000km altında motorlar görüyorum...

hem ilk verdiğim para düşük olur, hem de ilerde satarsam (ki %90 motora devam edip yükseltmek isteyeceğim) az zarar ederim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar