Motosiklet nasıl satılır.

arkadaşlar ilk defa bi motosiklet satacağım.bunun yolu nasıldır yani motosikleti almaya gelen kişi motosikleti ver bir deneyeyim derse biz de verirsek ve adam kayıplara karışırsa.Arkadaşlar bu cahil kardeşinize bi yardım ediverin.:rendeer: :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Adamı gözünden tanıyacaksın. Esnaf olacaksın esnaf.. İnsan sarrafı..

player1' Alıntı:
arkadaşlar ilk defa bi motosiklet satacağım.bunun yolu nasıldır yani motosikleti almaya gelen kişi motosikleti ver bir deneyeyim derse biz de verirsek ve adam kayıplara karışırsa.Arkadaşlar bu cahil kardeşinize bi yardım ediverin.:rendeer: :rendeer:
Kardeşim öncelikle noterden 1ay devri falan yapma direk üstüne alsın.motoru deniyecektir tabiki bin arkasına ve öyle denettir başka çaresi yok

Biraz da tok satıcı olacan.Satmayı planladığın fiyatın en az 200 ytl ustunu isteyecen.Nazlana nazlana asıl istediğin fiyata gelecen.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
üstadım ben ne istiyorsam onu söylerim fiyatta hiç pazarlık yaptırmam valla atarım birde içine 20-25 kağıtlık benzin , alana satana hayırlı olsun motoruda bin derim üstad arkama denettireyim , sonra düşer müşer al başına bela vazgeçtim diyecek , yalan atma harbi harbi söyle ki arkandan küfür etmesin , belki ona satamassın ama bir sonrakine muhakkak satarsın doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış ama birazda salla işte :D

valla bu topici gördüğümden beri yazsam mı yazmasam mı diye düşünüyom ama görüldüğü gibi dayanamayıp yazıyom sonuçta:queen:
evet neyse konuya gelelim:mrgreen:
varya bu süper bi topic. heryerde görüyoruz İKİNCİEL MOTOSİKLET ALIRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN NOKTALAR adında yazılar ama ilk defa İKİNCİEL MOTOSİKLET SATARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN NOKTALARla ilgili bi başlık görüyorum:mrgreen:

ama sahiden merak ettim şimdi aramızda motorunu satmak isterken böyle başına olmaz bi iş gelen var mı:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar