maalesef yaşadığım şehirde 2. el tarafında uygun ürün bulamıyorum diğer illerdekilerde param güvende ile satmıyorlarTemiz ikinci el alpinstars , dainese , revit vb markalara bakmanızı öneririm
Whatsapttan yaz abi ben yazınca ulaşıyorum gün içinde.dÜRT'ün malzemesi iyi, satıcıları kötüdür.
İki senedir eldiven bedeni ile ilgili sorduğum soruya cevap bekliyorum.
Dolap uygulamasını kullanıp alışveriş yapabilirsin. Orada da "param güvende" gibi bir sistem var.maalesef yaşadığım şehirde 2. el tarafında uygun ürün bulamıyorum diğer illerdekilerde param güvende ile satmıyorlar
Sebep ?ikinci el ekipman alınmaz.
Durt - 4riders - Prosev ceketlere bakabilirsiniz.
RST düşünüyorum hocam pilot evo modelini durt tarafında bir inceleme bulamadımikinci el ekipman alınmaz.
Durt - 4riders - Prosev ceketlere bakabilirsiniz.
eğer sahibindende ki gibiyse çekinebilir satıcı hocam çok suistimal ettiler param güvendeyi çünküDolap uygulamasını kullanıp alışveriş yapabilirsin. Orada da "param güvende" gibi bir sistem var.
Sebep ?
hocam acerbis ramsey wented önerir misiniz nasıldır fikriniz var mıİnsan gibi soru sormaya üşeniyorsanız sormayın. ben yine uzun uzun yazayım.
korumalar geçen sürede işlevini yitirmiş olabilir.
Su geçirmesini engelleyecek kısımlar açılmış olabilir.
Dikiş atmış adam normal tekstil dikiş atmış ilk kazada çeket yırtılabilir / korumalar fırlayabilir.
Güneş altında sürmekten zamanla genel işlevi azalmış olabilir
hocam acerbis ramsey wented önerir misiniz nasıldır fikriniz var mı
ben kullanıyorum memnunumhocam acerbis ramsey wented önerir misiniz nasıldır fikriniz var mı
hocam üstünüzdeyken bi foto var mı acaba duruşu vesaire ve kalıbı içinben kullanıyorum memnunum
normal bedenden biraz küçük bi beden büyük almanı öneririmhocam üstünüzdeyken bi foto var mı acaba duruşu vesaire ve kalıbı için