benim drift bir kere çok rampadan inerken 120 gördü ondada dağılıcak sandım motor ibreyi değiştirmekte fayda var 
6 vites şanzıman balansörlü motora uymaz, zaten son hıza da etkisi yoktur. 200'lük krank şöyle olur motoru alttan egzantrikli klasik OHV sistem toplarsın 220cc'ye kadar yükseltebilirsin balansörlü olarak. Balansörsüz olarak da 230cc'ye kadar çıkartabilirsin.Peki cg 6 vites şanzuman mcx lere uyum sağlarmı bir bilgin varmı.Birde mcx uyumlu 200 lük krank piyasaya daha çıkmadımı.
Bende mcx var 110 geçemiyor. Adam drıftle 130 yapıyormuş olaya gel. O ibre bozuk degilse ben de bişey bilmiyorum
https://youtu.be/mHwpqIGB5cweşeğe ne yaparsan yap süsle semeri değiş nalları değiş makyaj yap istediğini yap hiç bir zaman at olamaz,at olması için doğuştan at olarak doğması lazım,,yani seninkide o hesap,doğarken ,yani alırken güçlüsünü veya hız için yapılanı alıcaksın,,
boşuna eşeği at yapcam diye para harcama randıman alamazsın alsan bile harcadığın para şimdiki motorunu satıp daha güçlü motor alamaya vereceğin parayı geçer,boşuna para harcama,böyle bin paranı biriktir elindekini sat üstüne biriktirdiğini koy daha güçlüsünü al,en iyisi bu çünkü güçlü motorun her aksamı o güce göre yapılmıştır,mesela şanzuman,dişliler,frenler,şasesi,zinciri vs,
ama sen kendi motoruna para harcayarak güçlendirirsin ama,şanzıman,dişliler,fren,zincir,şase,vs,buna göre yapılmadığı için sorun çıkaracağı aşikar,hiç bu işe girişip para harcama