valla pek yenceni sanmiyorum, ben ustamı değiştirmem veya servisimi, zaten bi sıkıntı olsa başka servise geçerim.
akabinde bu app nin değerli olabilmesi, etik şartların çok iyi bir şekilde yerine getirilmesi, ve büyük çapda reklam yapılım motor severlerin app ye sahip çıkmasını gerektirir..
bence bu app yi kilit yapacak uygulama, misal bazı spesifik işlerin hangi ustalar tarafından en iyi şekilde yapılabileceğini göstermesi,
fiyat vermesi, ustalar tarafından insanların kazıklanmasının önüne geçmesi, vs gibi ince noktalarda insanlara yardımcı olursa işe yarar hale gelir yoksa, sen kalk servis listesi ver bu daha iyidir de, o iş olmaz sadece o şekilde.
şurasıda bir gerçek, herkez en iyi uyerden en uygun işini yaptırmak ister, peki 2 3 parti insanlar servisler ekmek yemesinler ölsünlermi, büyümenin kuralına aykırıdır bu rant işi, akabinde en son türkiyenin şuanki hali gibi olur, bazıları zep zengin, bazıları zep vakir..
bir iş yeri kötü hizmet veriyorsa bilerek, zaten kendi kendini baltalıyordur, fazla ayakda kalamaz, ya kendini düzeltir ya bu diyardan gider, balki maddi durumu müsait değildir hurda hovarda işler yapıyordur, siz şimdi kendini düzeltmek için gereken vaktide elden alırsanız, işsiz güçsüz ordusuna insanlar eklersiniz. bir lift alamayacak kadar parası olmayan servisler var kısıtlı imkanlarla çalışıyorlar.. devlet vuruyor birde halk vursun tam olur

))
şurasınıda unutmamak lazım, bir servis iyi olabilir, ama başka bir servis başka konulardada iyi olabilir, yani burada sen topdan bir servise puan verip önerirsen o olmaz o iş yine..
bunlar kabaca aklıma gelen konular liste uzayabilir, dedimya işin etik ahlaki boyutu daha önemli, bence sen bu app yi yapıp, bir gelirde elde edip o geliri sisteme üye olmayan diğerkişilerle bir miktar paylaşıp onların ayakda kalmasına yardımcı olup bir müddet sonra onlardanda bir aidat alıp bir havuz oluşturup böyle değişik bi sistem kursan kucaklayıcı olsa

) ütopyamı kurdum ne oldu..