3 kurbağa bacağı ve yarım kilo adıyaman tütününü karıştır ve evin her yerine sür. Töbee olm 16 yaşındasın ne taktiği yani ne bekliyosun bizim dediğimizi yaparsan motor alacaklarını mı

Burda motoru olan kişilerden bin kişide bir çıkar annesinin babasının motor aldığı. Geneli çalışıp almıştır. İzin de almadan almıştır geneli. Ama gidip 16-17 yaşında motor falan alma nasıl ki büyük motorla başlanmaz küçük yaşta trafiğe çıkılmaz. Seni çocuk görüp sıkıştırırlar onu ederler bunu ederler her şeyi yaparlar raad ol ya uff falan diyip ben alıcm banane diyosan git babana de ki baba bana tokat at. Çünkü ben burdan sana erişemiyorum. Ve 16 yaşındasın ben 16yken okuldan kaçıp wolfteame gidiyodum tek hayalim elwriciydi. Yani düşünüyodum ben de o zamanlar olgunum diye ama her geçen sene önceki senem için ben eskiden malmışım diyorum. O yüzden burayı adminler basıp havada üç parande attıktan sonra ağzına bir tekme yapıştırmadan kaç git. Bir ay sonra okullar kapanıyor git çalış biyerde ekipman al kask hariç. Kaskı motorla alırsın. Vücudunun büyüyeceğini de göz önüne al. Git fitness falan yap enerjini at boş geçecek 2 yılda motor olmaz ama 2 yılı doldurup spor yaparsan güzel vücutun olur. Bunları abi tavsiyesi olarak al. Motor alma demeyecek kimse sana. Sadece bekle diyecekler