motosiklet kullanırken kulaklıkla müzik dinlemek

başlıktada söylediğim gibi bu şekilde motosiklet kullansam ve polis çevirse idari olarak bir ceza kesebilirmi?? motosiklet 2 tekerlekli bir araç kulağının yolda olması lazım gibi tavsiyeler vermemenizi rica ediyorum. evet biliyorum dikkatli olmak gerek ama zevk işte :) ceza kesebilirmi böyle bir durumda polis??

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
kesemez, hangi maddeden keser ki ayrıca? gıcık olduysa, gider başka şeydem keser o ayrı.
kulaklıkla çevrildim ceza falan yemedim, hatta, ne diyoon polis bey duyamıyom bi dakka demişliğim de vardır. :D

Ben motor sürerken 2 dakika önce beni nerdeyse ölüme sürükleyen şöförü şikayet etmek için polis ablayla muhabbet ediyordum.Ayrıca polis ceza kesmez ama aşırı derecede dikkat dağınıklığına yol açacağı düşüncesindeyim.
Ben sevdiğim müzik oldu mu kendimi kaptırıyorum valla :mrgreen:

Saçma sapan bir benzetme yapayım :D

Yemek yerken motor kullanabilir misiniz ? (sukutırda karpuz yiyen amca varmış ama onu karıştırmayın)

Heh aynı şey müzik de ruhun gıdası hem besleyip hemde performans beklemeyin :p

Neyse çok saçmaladım bence zevk için riske girmeye değmez.

Dipnot:Motor sürdüğüm sürenin %90'ında kulaklık kulağımda :p

Ama sadece birisi ararsa duyayımda kenara çekeyim diye.

Üfff abi isterse 100 kere ceza kessin. Chopper sürerken çalan beat the devil's tatto, house of rising sun, sons of anarchy müzikleri, Queen, Led zeppelin offf diyorum ya.

Ama kesmemeleri lazım çünki öyle bir kanun yok diye biliyorum. Sonucta arabadada müzik dinleniyor dimi bangır bangır. Hem rüzgarın sesini işitmemeyede birebir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar