Motosiklet Kullananlara Neden Serseri Derler !

Bence motur'cunun ellerini bırakmasının sebebi, kameraya çekildiğini farketmesi, birazcık hava yapayım dedi herhalde.:cherry: Hadi motorcu hata yapıyor diyelim, peki 120 ile onu takip eden haberciye ne demeli ? Ayrıca ben orada hızın 120 olduğuna inanmadım.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hepinizin atladığı bir nokta var kamerayı çeken şerefsiz motosikletle birlikte makas atıyor motor yapınca şerefsizlik de o kamerayı çeken yavşak yapınca habercilik oluyor

aynen.

hacı motorcu rüzgarı yeyince bi hoş olmuş. suç yok demiyoruz ama bu yapan da bi onun kadar şerefsiz.

bizim milletimiz zaten küfredecek yer arıyo. töbe töbe yaa.

küfretme derken, bir yerde gördüm, devamını okumadımda,

sporcu adam kardeşinin maçında ana avrat düzgitmiş, var mı lan böyle bişii.

haberi yapanın da yaptıranında ganı bozuhdır ve gadli vacibdir !

diyeceksiniz niye ?

madem stunt benzeri birşey yapacan, hiç bilemedin lan git bi otoparka edebinle yap ne yapıyosan.

dur bide şu aklıma geldi,

motorcu istese gidebilirdi. niye basıp gitmedi ? ( çünkü ben beni takip eden bi pezo görürsem bi an önce sıvışırım, ne olur ne olmaz diye )

1) ya .bneliğine devam etmek istedi

2) ya da haberi yapan .bneler ayarlattı !

TAMAMEN DÜZMECE BULMUŞLAR BİRİNİ SEN SÜR BİZ ÇEKELİM DEMİŞLER BUNLAR...SENARYO KÖTÜ AMA

hadi hızı geçtim ayaga kalkıp elleri kaldırmadaki amaç ne olaki :)

Süper Moderatör (BBRR)
Olay tamamen mizansen.. O motor o trafikte maksimum 10 saniye izlenir .. çekime bakın yaklaşık 2-3 dakika motoru takip ediyor.. hepimiz o tip trafikte kullandık bir arabanın bizi akıcı trafikte bile takibi imkansızdır..muhabire haber yap demişler görmüş bi motorcu baba be yap bize bi güzellik demiş adamda tam kadraja girecek şekilde artistik yapmış.. beni takip etselerya 10 saniyeden fazla :)

onlar anaaaa motora bak derken ben 50 araç ilerde olurum :)

Bence böyle diyenleri takmamalıyız.Zaten Fox tv nin hangi amaçlara çalıştığı belli.

Hangimiz serseri değilizki:queen:Videoyu izlemedim ama bence herkes kendine bi baksın.Arada herkes bi dallamalık yapar.Önemli olan bilinçli olmak.Yoksa herzaman kurallara uygun kullanan olduğunu sanmıyorum.Gençlere zaten ne desek boş,adam şimdi hava atmayacakta ne zaman atacak.Aslında kimse tınlamıyor hava atınca ama gençken öyle sanıyor insan.Yoksa sadece küfür yiyosun:queen:OOOO nası bağarttı motoru mübarek insan demiyolar yani:)
aynen bea -))

Olay tamamen mizansen.. O motor o trafikte maksimum 10 saniye izlenir .. çekime bakın yaklaşık 2-3 dakika motoru takip ediyor.. hepimiz o tip trafikte kullandık bir arabanın bizi akıcı trafikte bile takibi imkansızdır..muhabire haber yap demişler görmüş bi motorcu baba be yap bize bi güzellik demiş adamda tam kadraja girecek şekilde artistik yapmış.. beni takip etselerya 10 saniyeden fazla :)

onlar anaaaa motora bak derken ben 50 araç ilerde olurum :)

istanbul trafiğinde bir cıbırı takip edebiliyorlarsa en büyük hayvanlığı bunlar yapmıştır diyorum.

Haber asparagas,ne o motor 120 ile gidiyor ne de o haberciler o motoru habersiz çekiyor.Düzenbaz bunların hepsi

Fakir erkek kıza laf atınca abaza
Zengin erkek kıza laf atınca playboy oluyor...
Bu da onun gibi bişey....

Bide demez mi trafik durduktan sonrada aralardan sıyrılarak yoluna devam etti diye..Ne yapsın adam senin gibi bekleyecek hali yok ya kafayı kullan sende bin 2 tekere..Bunlar kesin biyerden eli kolu boş dönüyorlardı yoldada bu olayı görünce bari şurdan biraz bişeyler çıkartalımda eli boş dönmekten iyidir dediler..

Hakikaten güldüm ya. Tamam motosikletin yaptığı hata da.
Senin o koca arabayla yaptığın ne be dallama?
Motosiklet frene basınca b*k atar, araya girince b*k atar, onu sollayında b*k atar.
100-120 ile onu çekicem diye kendisi makas attığında... Neyse demiyom ben bişey.

Sahip olamadıklarına Yada Cesarete edip tepesıne cıkamadıkları ıcın qözlerınde neden ıse kötü sürücü serseri ahlaksız oluuroz:) adam arabaya bağırtıcı takar egzoz qürül qürül eder işş harıka der:D bizim motora gaz verip ses cıkarınca çevre kirliliği olur :) bıde arabayla qiderlerken yanlarından rüzgar gibi geçiyoruz yetişemıyolar ya gururuna yediremıyolar böleleride var :D :)):

Arkadaş öyle bir yazmışsın ki sanki mahalleden bir kız geçiyor eğer sana pas verirse candır bizdendir yoo! baktın yüz vermiyor hemen yapıştır orospu diye :)
Haa! ben sana sakın böyle soyluyorsun diyorum sanma benzetme o şekilde ve örnek çok güzel hoşuma gitti.
Arabalar erkek muamelesi görüyor motorlar kız ne acı.
Fakat olsun arkadaş ben motorumu seviyorum trafik derdi yok park sorunu yok yakıt, vergi sigorta beni üzmüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar