Motosiklet Konusunda Tavsiyelerınızı bekliyorum

Herkeze İyi akşamlar öncelikle;

Merhaba suan Sym fiddle 125 kullanıcısıyım yaklasık olarak 1 1,5 sene daha motorumu kullanıp daha sonra chooper tarzı motora gecmek istiyorum. Bütçe olarak 7 bin zorlasam 8 bine anca cıkarım. İstedıgım tarz modeller hyosung GV250,Regal Raptor DD 250 bu şekilde daha iyisini oneren veya bu modeller kotu diyenler , tecrübeli dostlarımın bilgisine ihtiyacım var hepinize sımdıden teşekkur ederım..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
GV 250 satıp, Honda Shadow'a geçen arkadaşım "Gene 250'lik alacak olsam gene GV alırdım" dedi.. O fiyata en iyi alet. Ama tabii ne kadar ekmek o kadar köfte.. Kalkıp Harley ile kıyaslanmaz ;-)

Regal'in iyi bir Çinli olduğunu biliyorum hatta İstanbul'ysan tanıdık servis var ikinci elini satan. İstersen özelden yazarım kim olduğunu. Yalnız adamları tanıdığım için ikisi arasında sana yine GV tavsiye edeceklerini biliyorum.

Indian diye bir marka vardır, istersen bir de ona bak.. Piyasada eski modelleri var fakat temiz bakıldıysa beygir gibi alettir. Benden bu kadar..

Verdiğinin bilgiler için çok teşekkur ederim ellerıne sağlıkk

1,5 sene sonrasının planını şimdiden yapma boş ver çok erken ozamana ne fikirler değişir ben cbf 150 mı alana kadar 2 ayda ondefa fikrim değişti 1,5 sonrasını şimdiden konuşmak hiç doğru değil

Bence yanlış birsey yok ilgi duydugum motor modeli hakkında bilgi edinmek istiyorum sadece

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar