Motosiklet kazaları, sürücüler, vb videolar paylaşabilceğim bi youtube kanalı

Selamlar herkese iyi geceler , dün geceden beri aklıma bi fikir düştü motosiklet sürücülerinin kask kameralarından sürüş videoları , kaza videoları gibi paylaşımlar yapmayı düşünüyorum bunun için bi youtube kanalı açmayı düşündüm , bunlarla uğraşan kimse forumda var mı ? Bana yardımcı olabilecek teşekkürler ,

Motovlog değil de, insanların trafikte başına gelen olayları derleyip paylaştığınız bir kanal açarsanız daha çok tutar diye düşünüyorum. Yabancılarda "moto maddness" diye bir kanal var, çok fena izleniyor adamlar. O tarz bir kanal açın yani

Motovlog değil de, insanların trafikte başına gelen olayları derleyip paylaştığınız bir kanal açarsanız daha çok tutar diye düşünüyorum. Yabancılarda "moto maddness" diye bir kanal var, çok fena izleniyor adamlar. O tarz bir kanal açın yani

Tamda düşündüğüm ama o kadar profesyonel bi edit yapma kabiliyetim yok daha önceden uğraştığım işler değil :). Şimdi sormak istediğim vlog çekenlerin sayfalarına üye olup onları seyredip başına gelenleri kesip birleştirip videolar paylaşsam vlog çekenler sildirirmi videoyu ?

Konuyu hortlatıyorum arkadaşlar videolarda telif yememek için nasıl bi yol izlemeliyim her videoyu kesip biçip paylaşabilirmiyim konu hakkında bilgisi olan var ise detaylı bilgilendirme rica edicem teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar