- Motosikleti
- Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bu iyiymiş, yeşil sigorta yaptırırken aklımda bulunsun.Yeşil sigorta kestirdim ve 20 euro farkla asistan hizmet satın aldım Anadolu Sigorta dan
Herkese öneririm
1. ARAÇ TEMİNATLARI
1.1. Yol Kenarında Onarım
Sigortalı aracın kaza veya arıza durumunda olay yerinde müdahale için , mümkün olması halinde, yol kenarında
onarım ekibi şirketimiz tarafından gönderilecektir. Verilecek hizmet bedeli sigortalı tarafından karşılanacak olup
organizasyonşirketimiz tarafından gerçekleştirilecektir. Yol yardım ekibinin gönderilmesi mümkün olmayan hallerde
aracın en yakın servise çekimi yapılacaktır. şirketimiz’nin servis ortamındaki hiçbir onarıma ilişkin sorumluluğu yoktur.
1.2. Aracın Çekilmesi
Trafik kazası veya arıza durumunda, şirketimiz; Sigortalı aracın en yakın servise naklini veya yoluna devam etmesi için
uygun biryere konulması için gerekli organizasyon 250 Euro’ya kadar sağlanılacaktır.
Aracın yükünden dolayı çekilmesine engel bir durum var ise yükün boşaltılmasından ve fiziki çevre emniyet tedbirlerinin
alınmasından şirketimiz sorumlu değildir.
1.3 Aracın Vinç ile Kurtarılması
Bir karayolunda giderken sigortalı aracın devrilme veya şarampole yuvarlanma nedeniyle hareketsiz kalması durumunda,
mümkün olabilen durumlarda kurtarılması için gerekli organizasyon 500 Euro limite kadar sağlanacaktır.
Aracın yükünden dolayı kurtarılmasına engel bir durum var ise yükün boşaltılmasından ve madeni yağ/akaryakıt taşıyan
araçların kurtarma hizmetlerinde fiziki çevre emniyet tedbirlerinin alınmasından şirketimiz sorumlu değildir.
1.4 Konaklama
Aracın aynı gün tamir edilememesi halinde, aracın onarımı süresince azami 4 gece kadar gecelik 160 Euro limitli, maksimum
4 kişi dahilinde otel masrafları (standart oda+kahvaltı) ödenir.
1.5. İkametgaha Geri Dönüş veya Seyahate Devam
Tamir süresi arızalanmayı izleyen 48 saati aşarsa, şirketimiz, Lehdarların Daimi ikametgaha dönüşlerinde meydana gelen
seyahat masraflarını veya Lehdarlar seyahate devam etmek isterlerse, seyahat için planlanan yere kadar olan seyahat
masraflarını ödeyecektir. Ancak bu son seçenek dahilinde yapılacak olan masrafların, Daimi ikametgaha dönüş masraflarını
(ekonomik sınıf bilet olarak) aşmaması gerekir.
1.6 Tamir Edilen Araca Dönüş
Kaza veya arıza sonucu, zarar gören araca; tamir edildikten sonra dönüş şirketimiz tarafından karşılanacaktır. Tamir edilen
araca dönüş masrafları taksi veya toplu taşıma ile gerçekleştirilecektir
Ben de geçen hafta kaskomu yeniledim, 31 Ağustos'a kadar avrupa ülkeleri şeklinde yurtdışı klozu eklettim 1000TL falan farketti.