Motosiklet için HGS

1. sınıf hgs alıyorsun, 35 tl para veriyorsun 5 tl etiket 30 tl de içerisinde yüklü geliyor. köprü geçişi 3,40 tl

Benim anlamadığım; hem sınıflandırmada 6. sınıf olarak resmi bir ibare var ama gel gelelim, ortada 6. sınıf bir kart yok. En azından KGS için durum böyleydi.
Biz mi çok salağız, onlar mı çok akıllı?!...

Dııııt! Yanlış cevap. Bal gibi de 6'ncı sınıf HGS var. 15 TL kart bedeli, 30 TL de başlangıç bakiyesi olmak üzere toplam 45 lira alıyorlar. Eski 1'inci sınıf HGS ni iptal ettirirsen onun bakiyesini de yenisine ekliyorlar.

PTT Kargo Boğaziçi Köprüsü Acente iletişim bilgisi

Adres : Boğaziçi Köprüsü Karayolları Binası Üsküdar – İstanbul
Telefon Numarası : 0 216 201 29 29

Sagolasin hocam ..Artık Pazartesi ye kaldı bugun iş yerine gidecektim motorsikletimle o heyecanı tatadamadım birde sigorta ücretini görünce beni sardı düşünceler o arada kaynadı gitti ..

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Geçen ay xmax 250 için kredi işlemlerini yaptırmaya gittiğim iş bankası şubesinde HGS konusunu da sormuştum. Motosikletler için etiket değil kart veriyoruz, sonrasında para yatırmakla falan uğraşmıyorsunuz hesabınızdan düşüyor demişlerdi.
Henüz ehliyetim olmadığı için motor kardeşimde duruyor. Bir ara ruhsatı aldığımda banka şubesine gidip HGS kartımı alacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar