Motosiklet için disk kilidi

Nurtepe'nin ne olduğu, neresi olduğu umrumda değil, cahil sensin! ,Sen gibi herkes İstanbul Cumhuriyetinde yaşamıyor, asayişte son nokta istersen buyur Hatay / Reyhanlı'ya .

Genç kardeşimizin heyecanı , belkide yazılmaması gereken unsurları yazması benim dikkatimi çekmiştir durum bu, elbette hısızlık yoğun olan yerde yaşıyor ise dilerim düzelir yahut kendisinin nezih bi yerde yaşamasını temin etmesini dilerim.

Herhalde güneş tutulması ile beraber akıllarda tutuldu , zaten son 10-15 senedir tutuktuyda, bonus oldu.

Neyse , sese uyanırım dersen umut, alarmlı bir disk kilidi işini görür, fena bağırıyorlar.

Ya kusura bakma herkesi yazdıklarımı anlayabilir diye düşünüp yazıyorum ama işte arada böyle çıkıyor sana izah edeyim en iyisi ne demek istediğimi.

Gavurlar demiş ki "ignorance is bliss" anlamı cehalet mutluluktur. Mesela sen hiç hayatında cinayet görmezsin zannedersin ki dünya da hiç insan öldürülmüyor çok iyi bi yer şimdi bunun aynısını bi de cinayet masası ekiplerine söylesen kesin kül olsun bu dünya derler o derece görüp geçirmişlerdir ki senin benim aklımın almayacağı şeyler adamları hayattan bezdirmiştir.

Aynı şekilde sizin bu başlığa girip o ilk saçma mesajı yazmak yerine ya bu nurtepe neresidir bu adam teksasta mı yaşıyor da silah çekebiliyor demeniz gerekirken efsane konu uff deyince başlığı açan adam ve benim gibi semti bilen adamlar ne demiş bu adam yaa söylediği laf mı şimdi diyebiliyoruz. Kısaca sizin o nurtepe konusundaki cehaletiniz size aslında o semti normal bir yermiş gibi algılamanıza sebep oluyor. Önce bi sorun arkadaşım neden bu kadar tedbir alıyorsun diye hayır onu da diyemiyorsanız bi google' dan aratın ama ben bunları yapmam gelirim burda başlığı açan adama yardım da etmem öylesine bişey yazarım derseniz bende böylesine bişey yazarım canınız acır.

Acımasın gerçi faydalı şeyler yazıyorum sadece anlayabilmeniz için biraz uzun tuttum....

Ya kusura bakma herkesi yazdıklarımı anlayabilir diye düşünüp yazıyorum ama işte arada böyle çıkıyor sana izah edeyim en iyisi ne demek istediğimi.

Gavurlar demiş ki "ignorance is bliss" anlamı cehalet mutluluktur. Mesela sen hiç hayatında cinayet görmezsin zannedersin ki dünya da hiç insan öldürülmüyor çok iyi bi yer şimdi bunun aynısını bi de cinayet masası ekiplerine söylesen kesin kül olsun bu dünya derler o derece görüp geçirmişlerdir ki senin benim aklımın almayacağı şeyler adamları hayattan bezdirmiştir.

Aynı şekilde sizin bu başlığa girip o ilk saçma mesajı yazmak yerine ya bu nurtepe neresidir bu adam teksasta mı yaşıyor da silah çekebiliyor demeniz gerekirken efsane konu uff deyince başlığı açan adam ve benim gibi semti bilen adamlar ne demiş bu adam yaa söylediği laf mı şimdi diyebiliyoruz. Kısaca sizin o nurtepe konusundaki cehaletiniz size aslında o semti normal bir yermiş gibi algılamanıza sebep oluyor. Önce bi sorun arkadaşım neden bu kadar tedbir alıyorsun diye hayır onu da diyemiyorsanız bi google' dan aratın ama ben bunları yapmam gelirim burda başlığı açan adama yardım da etmem öylesine bişey yazarım derseniz bende böylesine bişey yazarım canınız acır.

Acımasın gerçi faydalı şeyler yazıyorum sadece anlayabilmeniz için biraz uzun tuttum....

Polemik , neyse Testesteron hikayeleri anlatmak bilhassa herkese açık forumda yazmak belirttiğim üzere gençlik emaresidir , kabahat sizde'ki ithamda bulunup sonradan açıklama yapıyorsunuz, can acıtmak? hayır ancak cahil kelimesi kabul edemeyeceğim hakaretamiz bir üslup durum bu.

Abilerim tartışmaya gerek yok Şimdiki Hali eve geçerkenki hali

BZjY3Q.jpg

Açıkçası güneşli bir günde parklar çay bahçeleri en lüxs yerdeki ortam gibidir sokakları yazın türkiyenin neresine giderseniz gidin bir genç kız sokakta laf yer nasıl giyindiğinin bir önemi yok açık sacık giyinende kapalı giyinende her bayan laf yer sokakta ama nurtepenin o gündüzleri lüxs akşamları savaş alanı olan nurtepde her bayan herkesin anası bacısıdır ;) nurtepede yürürken birisi laf atsın sadece ordakı bırısıne laf attı yada ordakı bır genç farkına varsın olucaklarını söylemim :) :) :) biz nurtepeye taşındığımız da bir tane şahin vardı abarht egsoz lu :) gecerken bır kıza laf atatılar arabayı 2 sanıyede durdurdular cocukları ındırdıler dovduler arabayı ters cevırdıler cocuklar kaçarak gitti :) böyle biyerdir nurtepe anlatabildiysem ne mutlu bana :) iyi yanıda var kötü yanıda ama anamız bacımız ın en güvenli olduğu yerdir nurtepe :)

Alarm + montaj 50 TL ye aldım ayrıca farın içinde olduğu için kontaga elektrik tesisatına direksiyona nereye dokunursan ötüyor bide anahtarı takmadan çalıştırabiliyor sun ayrıca anahtarı sustali;) ve en güzeli her hangi bir yere girip çıkarken sokağa bıraktığında tek ile alarm aktif hale geliyor disk kilidi gibi ugrasmiyirsun

arkadaş dün ben bunu aldım bakalım elime ulaşınca test edicem

fiyat 61 tl

206394203twr.jpg

37590877252556639088.jpg

mts den farkı 110 desibel ve su geçirmemesiymiş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar