Birisi sesini çıkarmış @tugbay hocam. Hemen bu post un ertesine denk gelmiş olması da hoş olmuş
| Dönemi ve Yasama Yılı | 28 / 4 |
| Esas Numarası | 2 / 3276 |
| Başkanlığa Geliş Tarihi | 09/09/2025 |
| Teklifin Başlığı | Karayolları Trafik Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi |
| Teklifin Özeti | Teklif ile motosikletler için öngörülen hız sınırlarının, otomobiller için belirlenen hız sınırlarına eşitlenmesi amaçlanmaktadır. |
Az önce ben de instagramda denk geldim. Serkan Sarı dile getirmiş. Umarım bir faydası olur.Dün meclisteki konusmayı izledim sonunda birisi halimizi dile getirmiş yahu
Zofor ohcoy baylaşmuş yaaauu o daaa modura binmiyi bilmiyoooo.
Birisi sesini çıkarmış @tugbay hocam. Hemen bu post un ertesine denk gelmiş olması da hoş olmuşBenden de +1, denemekten zarar gelmez.
Eyvah eyvah! Vekil "CeHaPe"liymiş. AKP ve MHP oylarıyla reddedilir şimdi bu önerge.Birisi sesini çıkarmış @tugbay hocam. Hemen bu post un ertesine denk gelmiş olması da hoş olmuşBenden de +1, denemekten zarar gelmez.
Yok abi, Eski İçli işler bakanı Ali Yerlikaya'da motorcudur biliyorsun. R1250 GözlemeSever'i vardı kendisinin hatta polis teşkilatına yeni motorlar alındığında bir test sürüşü de yapmıştı KöTeMe 1290'la, o da CNNTürk'ümsü kanalında bir programda söylemişti bizim planımızda da bu limitleri Avrupa'daki standartlara uygun hale getirmeye çalışıyoruz diye.Eyvah eyvah! Vekil "CeHaPe"liymiş. AKP ve MHP oylarıyla reddedilir şimdi bu önerge.