Motosiklet Hız Sınırı için Düzeltme Dilekçesi - Önemli

eline koluna saglık ... güncel tutalım herkezden destek gelsin :cat:

Aga benim moturum yok ama kaskım var. Ben moturu alınca göndereyim dilekçeyi di mi o zaman. Zaten motur almadan kaskı aldık bi derece kıro olduk. Bi de üstünde bu olay patlamasın:p

Aga benim moturum yok ama kaskım var. Ben moturu alınca göndereyim dilekçeyi di mi o zaman. Zaten motur almadan kaskı aldık bi derece kıro olduk. Bi de üstünde bu olay patlamasın:p

Sen gönder dilekçeni yine de. Zaten önce kaskı almakla güzel bir iş yapmışsın. Şimdi dilekçeyi de gönder tam olsun. :)

kardeş .. bizde bu yollardan geçtik. benimde motorum yoktu bende ilk segman ve piston aldım.. sonra sıra sübap gergi paleti derken bakmışım motoru almışım .. bu işler boyle sen dilekçeni gönder gene :)

ben gönderdim bile aga :d yanlız bırakmayın beni :D tek deli ben olmiim orda .. içeri falan atarlarsa yanlız bırakmayın .. temiz çamaşır sigara.. ..

mt cezaevi buluşması :queen::queen::queen::queen::queen:

bizim yatacak yerimiz yok, hız limitlerini alt üst eden biz, adı çıkan sakin sürücüler:mrgreen:

Biz 90'la sakin sakin gidebilelim de sen 250 ile cezanı yersin yine istersen... :queen::queen::queen:

geçen yaz, e5 üzerinde radarın yanından geçtiğim anda hızımın 260 olduğunu fark ettim, ilerideki ekip geçmem için yolu açmıştı:queen:
250 üzerinde giden bir deliye kim dur der:queen::queen::queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçen yaz, e5 üzerinde radarın yanından geçtiğim anda hızımın 260 olduğunu fark ettim, ilerideki ekip geçmem için yolu açmıştı:queen:
250 üzerinde giden bir deliye kim dur der:queen::queen::queen:

deli raporunu eve göndermişlerdir ama :queen:

çok azınlıktayız yeterli destek olmadan olmaz bu işler başka arkadaşlarında girişimi şart diger sitelerede açılmalı konu.

deli raporunu eve göndermişlerdir ama :queen:

deli olabiliriz ama akıllıyız, kel oluşumdan anlaşılır::winkwink
1000 km lik bir gezide en fazla 5 kere radar çevirmesine denk gelirsiniz, radar tabelası ve son çevirme noktası en fazla 5 km lik alan içindedir, yani 5x5=25 km yapar. 25 km yi 70 km hızla gidersek radara yakalanmamış oluruz. kalan 975 km boyunca gönül rahatlığı ile geziye devam ederiz:queen: amma edebiyat parçaladım:mrgreen:

Email adreside yazmışlar.Mail de atsak olur sanırım.Fax yada posta atacak vaktim yok.Ama bu dilekçeyede destek vemerk istiyorum.Şansımı mail yoluyla deneyeceğim.

Çok güzel konuya değinilmiş konuyu açan arkadaşdan ve gönderen arakadaşlara teşekkürler.Yazıcı olan bi yer bulup çıkarttıktan sonra bende gönderecem inş. Arkadaşlarada sölerim. :)

çok azınlıktayız yeterli destek olmadan olmaz bu işler başka arkadaşlarında girişimi şart diger sitelerede açılmalı konu.

Endurocu.com'da da açtım, bayağı da katılım oldu. Diğer sitelere üye arkadaşların da bu konuda katkılarını bekliyoruz.

Sadece motorcularla sınırlı tutmayalım, eşe dosta da imzalatalım. :cat:

helal olsun kardeşim sen bu sitede boş boş geyik yapan insanlardan yada modifiye hız soran lardan çok çok faydalı bir iş ve paylaşım sundun.konuya abone oldum bende göndericem

Email adreside yazmışlar.Mail de atsak olur sanırım.Fax yada posta atacak vaktim yok.Ama bu dilekçeyede destek vemerk istiyorum.Şansımı mail yoluyla deneyeceğim.

E-mail ile dilekçe kabul ettiklerini sanmıyorum.

Dilekçe göndermek için gerekli yöntemleri açıkça belirtmişler: Faksla ya da mektup yoluyla dilekçe gönderiliyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:23 ----------

facebook a da eklesek nasıl yapailiriz bunu

Süper bir fikir! :cat: :cat: :cat:

Facebook konusunda pek bilgim yok, yapabilecek arkadaşlar böyle bir şey yaparsa kesinlikle daha fazla ses getirecektir.

Arkadaşlar ben de 80 KM. hızla geçen ay Bodrum yolunda ceza yedim. Polis memuruna 'bu yolda daha yavaş gidersek esas o zaman tehlikeli' dedim ve polis de kusura bakmayın ama ne yapalım kanunlar böyle gibi şeyler söylemişti.. :) Aslında onlar da biliyorlar bu durumun tersliğini ama bir "kamera kayıtları var" muhabbeti varya, kaçış yok yani...O olaydan sonra forumda yine konu açılmıştı onu okudum ve hız limitlerinin düzeltilmesi için mail attım. Hatta cevap bile geldi. Yarın sabah da ilk işim hem faks çekip hem posta ile göndermek olacak.Bu çok önemli bir konu herkesin duyarlı olacağı kanaatindeyim.

Ben de dilekçeyi gönderdim. Umarım bizi kaile alıpta ilgilernirler bu konuyla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar