eline koluna saglık ... güncel tutalım herkezden destek gelsin :cat:
Aga benim moturum yok ama kaskım var. Ben moturu alınca göndereyim dilekçeyi di mi o zaman. Zaten motur almadan kaskı aldık bi derece kıro olduk. Bi de üstünde bu olay patlamasın
eline koluna saglık ... güncel tutalım herkezden destek gelsin :cat:
Aga benim moturum yok ama kaskım var. Ben moturu alınca göndereyim dilekçeyi di mi o zaman. Zaten motur almadan kaskı aldık bi derece kıro olduk. Bi de üstünde bu olay patlamasın![]()
Aga benim moturum yok ama kaskım var. Ben moturu alınca göndereyim dilekçeyi di mi o zaman. Zaten motur almadan kaskı aldık bi derece kıro olduk. Bi de üstünde bu olay patlamasın![]()
ben gönderdim bile aga :d yanlız bırakmayın benitek deli ben olmiim orda .. içeri falan atarlarsa yanlız bırakmayın .. temiz çamaşır sigara.. ..
mt cezaevi buluşması :queen::queen::queen::queen::queen:
bizim yatacak yerimiz yok, hız limitlerini alt üst eden biz, adı çıkan sakin sürücüler:mrgreen:
Biz 90'la sakin sakin gidebilelim de sen 250 ile cezanı yersin yine istersen... :queen::queen::queen:
geçen yaz, e5 üzerinde radarın yanından geçtiğim anda hızımın 260 olduğunu fark ettim, ilerideki ekip geçmem için yolu açmıştı:queen:
250 üzerinde giden bir deliye kim dur der:queen::queen::queen:
deli raporunu eve göndermişlerdir ama :queen:
çok azınlıktayız yeterli destek olmadan olmaz bu işler başka arkadaşlarında girişimi şart diger sitelerede açılmalı konu.
Email adreside yazmışlar.Mail de atsak olur sanırım.Fax yada posta atacak vaktim yok.Ama bu dilekçeyede destek vemerk istiyorum.Şansımı mail yoluyla deneyeceğim.
facebook a da eklesek nasıl yapailiriz bunu