Motosiklet Hırsızlığı!

Garajım yok. Çalınma riskini asgariye indirmek için ne yapmam gerekir? Alarm, kilit vs. En etkili yöntem nedir. Bir de garaj olmadığı için branda ile korumayı düşünüyorum. Yeterli olur mu sizce?

Arvento Tarzı Takip sistemi öneririm maddi gucunuz varsa...

Çalındıktan sonra takip sistemine güvenmek yerine çaldırmamaya yoğunlaşın bence.

Alarmlı disk kilitleri, Alarmlı kilit sistemleri var. 30 40 liraya cıngar çıkartıyor alet en ufak harekette.

Ayrıca eğer imkanınız yeterli ölçüde ise 1 veya 2 kameralı cctv sistemlerinede başvurabilirsiniz.

Ama şöyle diyeyim, dokununca öten bir alarmdan sonra bir hırsızın bir daha motora yaklaşmaya çalışacağını sanmıyorum. Zira ben bir gün kilidi çıkartmayı unutup motorun kontak kilidini açmaya çalışmıştım. Sonuçları pek güzel olmuyor sabahın 6sında :)

mutlaka ve mutlaka eşşeğini sağlam kazığa bağla ve ek yöntem al..

bunu mutlka oku!
http://www.motosiklet.net/forum/calinti-motor-duyurulari/133500-benimde-motorum-calindi-yeter-artik.html

Gemi zinciriyle bağla .petrolde görünür yere koy .gemi zinciri çok kalındır kesmek için koca makas gerekir ve uğraştırır. Bide disk kilidi kpydunmu tamam

Gemi zinciriyle bağla .petrolde görünür yere koy .gemi zinciri çok kalındır kesmek için koca makas gerekir ve uğraştırır. Bide disk kilidi kpydunmu tamam

Evet benzin aldığın yer ile anlaşırsan adamlar yardımcı olur banada kapalı garajı olmayanlar için mantıklı bir çözüm gibi geliyor.

En mantiklisi bahceli bir eve taşınmak. Veya güvenlikli bir site.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar