motosiklet hangi yerinden kilitlenmelidir? Ön-arka teker, şase

Agv

arkadaşlar iyi geceler. cbf 150 motosiklet aldım ben şu an ama aklıma takılan şeyler var. mesela motoru neresinden kilitlemeliyim bir arkadaşım hemen silindirin önündeki o boşluktan geçir kiliti direğe bağla dedi bahçeye sokamıyorum var bahçem fakat ortak kullanım iki kat.. herneyse sizce şasenin silindir, karbüratörün o arasından mı bağlamak daha güvenli yoksa arka tekrden mi sizce.

Tabi ki şaseden bağlamak daha güvenli. Lastigi sökmek o kadar da zor birşey değil.

Tekeri sökmek işi bilen adamın 5 dk sını almaz. Şaseden bağlayıp bir alarmlı disk kilidi işinizi görür.

Agv

tesekkur ederim arkadaslar sagolun peki yanlış değilim dimi. yani tam bu silindir, honda yazan motor bloğunun üstü ve silindirin arasındaki ufak yerden geçiriyorum dogruyum dimi kafama takıldı da böylesi daha güvenli sanırım cok sagolun :)

Kocaeli İl Temsilcisi
tesekkur ederim arkadaslar sagolun peki yanlış değilim dimi. yani tam bu silindir, honda yazan motor bloğunun üstü ve silindirin arasındaki ufak yerden geçiriyorum dogruyum dimi kafama takıldı da böylesi daha güvenli sanırım cok sagolun :)

marş motorunun üzerinden silindirin arka kısmı oluyor şanzumanın altından dolaştırıp bir direğe, sağlam bir demir kapıya vs. kitleyebilirsin .

Benim scooterin arka tekerini sökmek çok zahmetli :) egsoz dahil bir sürü yer sökülmesi gerekiyor + şaseden bağlayacağım yer olmadığı için arka tekerden elektirik direğine kilitliyorum.
Allah fırsat vermesin kahpe hırsızlara.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar