- Konu Yazar
Motosikletime Turuncu takip sistemi taktırdım merak edilen tüm soruları da ustaya sormaya çalıştım, daha iyi içerikler üretebilmek için olumlu yorumlarınızı bekliyorum videoya.
Hayırlı olsun. Ben de 1 sene önce taktırmıştım. Satın alırken 2 yıllık peşin ödemesini yapmıştım. Yanlış hatırlamıyorsam 2 yıl için 2000-2400 lira arası bir şey ödemiştim. 150 lirada işçiliğe verip bir ustaya taktırmıştım.
Benim deneyimlerim olumlu yönde. Mobil uygulaması ve tarayıcılardan rahatlıkla görebiliyorum. Şİmdiye kadar 2-3 kere gps geri kaldı ve 2-3 saat boyunca kendini güncellemedi onun dışındaki tüm durumlarda sorunsuz çalıştı.
Bazen saçma bildirimler atıyor. Kontak açıldı bildirimi atmıştı gece saat 2-3 gibi bildirimi görür görmez elimde bıçakla apartmandan nasıl indiğimi hatırlayamıyorum bileBir de abartı egzoz ile motorsikletin yanından geçince ya da rüzgarda sallanınca hareket algılandı diye ötmesi var.
250 CC motorsikletlerin 100 bin lira olduğu bir ülkede aylık 100 lira GPS'e verilmesi gerektiğini düşünüyorum. MT-25 Abs modeli için benden 46 bin liraya kaskonu yapabiliriz demişlerdi![]()