motosiklet giysileri alaninda turk uretici bulaamadim yardim lutfen

Lbc ve Nic firmalarının ürünleri yerli üretim değil. Nic pakistanda Lbc çinde üretiliyor. İki firmanın sahipleriylede konuşma fırsatım oldu. Tekstil olarak türkiyede mont üretmenin maliyet olarak imkanı yok. Yağmur geçirmez condura olarak tanımlanan kumaş yerli üretim yapılamadığı için dışarıdan getirtiliyor,reflektör ithal. Ayrıca korumaların türkiyede üretmek keza yüksek fiyat. Bu montu türkiyede üretmeye kalkarsanız ---kumaş+koruma+reflektörler+işçilik = Revit veya dainese marka montlarla aynı fiyat. Bu fiyatla yerli üretim bir montun satması mümkün değil.
Ancak yerli üretim deri montlar var. Mesela route 66 marka deri montlar gayet şık ve bu firma motosiklet montları üzerine yoğunlaşmış. Fiyatlarıda makul sayılır.

Yerli denilen markaların alayı PAKİSTAN malı. Bir tane Babayiğit çıkıp yerli üretim yapamaz.Ben yapıyorum diyende yalan söyler.Çünkü Çİn,Hindistan,Pakistan'da karın tokluğuna insanları sömürürler.Sonrada kardeşini kestiğinde "Boykot edemeyiz,bize para verdiler!" derler. :farao:

tesekkurler

Arkadaslar oneride bulunan butun arkadaslara tesekkur ederim.
Ben simdi avrupadayim ve acikcasi burada motorculara turk markalari
satmayi planliyorum
Saygilarimla....

Kilolu olduğum için ÖZEL ÖLÇÜLERDE pantolon yaptırdım 250 tl gitti bir şeye benzemedi ve giyemiyorum
Üstelik giydiğim kot pantolonu numune olarak vermiştim
hanımıma diktirseydim daha iyi olurdu
firma ise LBC

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar