Motosiklet Gerçekten Özgürlük Mü?

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
doğa ile iç içe olmak, yol kenarındaki tarlalardan geçerken çiçeklerin, bitkilerin kokusunu teneffüs etmek vs.vs.
Otomobilin içinde hiç birini yaşayamazsınız.

hehe, doğa ile fazla iç içe olup, kanalizasyon akan derelerin yakınından geçerken buram buram teneffüs ettiğimiz kokuları da unutmayalım... :p

arabayla otobüsle yüzlerce belkide binlerce kez boğaz köprüsünden geçtim ama dün ilk kez motorla geçtim yüzümdeki ifadeyi görmeliydiniz. Hani bi laf varya mutluluğun resmini çizebilirmisin diye. işte bana bakıp çizebilirdiniz:)

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
abooo, bi de kışın motor kullananlar varmış, onlar için de yazayım bi şeyler : yahu kışın nasıl kullanırsınız bu mereti? ben gece çalışıyorum ramazan boyunca, sabah 4'te eve giderken bile donuyorum be kardeşim yav... hava ayaz oldu mu, buz kesiyor. ben kışın kaloriferi açık bir arabada bile üşürüm, bir de motorda nasıl olur düşünemiyorum bile. sırttan üşümesen dizden üşürsün, dizden üşümesen, boyundan üşürsün. hiç bir koruma beni o havada soğuktan koruyamaz...

Bana göre özgürlük ve çok büyük keyif.Herkese kazasız sürüşler.

arabayla otobüsle yüzlerce belkide binlerce kez boğaz köprüsünden geçtim ama dün ilk kez motorla geçtim yüzümdeki ifadeyi görmeliydiniz. Hani bi laf varya mutluluğun resmini çizebilirmisin diye. işte bana bakıp çizebilirdiniz:)

bir bahar günü gerçekten bunu yapmak istiyorum ::blusssh:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar