Motosiklet garajı

Arkadaşlar önümüz malum kış herkesinde garajı yok bizim apartmanın arkası otopark ama yağmurdan koruyacak bir yer olmadığı için moto garajlara bakıyorum bakarken bunu gördüm gerçekten çok işlevsel gözüküyor kar da yağsa sorun olmaz gibi rahatlıkla bırakılabilir gibi siz nedersiniz

http://www.motobakkal.com/?urun-3006-MOTO-CADIR.html

big6302775208249alzn316kr9.jpg

big6302775208249z4qc825hh9.jpg

big63027752082497bfu998hx3.jpg

fiyatı da iyiymiş kaçırma derim,artısı kedileride savar birşey olması paylaşım için teşekkürler

hem de xx koymuşlar reklama yalnzı altını beslemek lazım ki lastikler iyice korunsun....

aynı konuyu daha önce açmışlardı. yanlış hatırlamıyorsam 100 tl civarında olması gerekıyor. bir ara bende almayı düşünüyordum fakat motorun havasızlıktan nem yapabileceği ve bununda motora ciddi zarar vereceğinden vazgeçtim. Onun yerine balkonumu branda ıle kapatıp garaj halıne getırdım. :)

Son düzenleme:
valla motoru hergün böyle paketlemek eziyet olur ama kışın motorunu kullanmayanlar için güzel bi çözüm:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
böyle birşey daha çok ilgi çeker :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bir sorun daha var belediye gelip çöp diye kamyonada atabilir sonra birde ezer heheheh

bunun yırtıldığındada eksi bir yönü var içi su dolabilir :) ama yinede ben motorumu hediye paketi gibi bu şekilde asla dışarıda bırakmam...

motosiklet garajına bir değişik seçim , motopark 'ın yaptığı motosiklet garajları , tabi bunların artıları ve eksileri var , motosikleti harici olumsuz dış etkilerden korumak için , en iyi çözümü bulana kadar yapılanları kullanacağız , müjdat demir yalova/türkiye 19/11/2011 http://www.motopark.biz/anasayfa.html

Muhafazakar motor olmuş bu :D Kapalı :D , daha çok ilgi çeker benden söylemesi.

motosiklet garajına bir değişik seçim , motopark 'ın yaptığı motosiklet garajları , tabi bunların artıları ve eksileri var , motosikleti harici olumsuz dış etkilerden korumak için , en iyi çözümü bulana kadar yapılanları kullanacağız , müjdat demir yalova/türkiye 19/11/2011 http://www.motopark.biz/anasayfa.html

Bu firmanın sahibi babamın arkadaşı.Geçen konuştular ve sadece 2 tane satabilmişler şu ana kadar.Fiyatı 5.000 küsür.Fuar filan yapıcaklarmış heralde,motor gerekliymiş benim motorumu rica ettiler.Artık güzel bi fiyat verirlerse götürürüm :p

---------- Post added at 12:45 ---------- Previous post was at 12:40 ----------

Özellikleri iyiymiş ama

Motopark ürünümüzün içinde;
· Motor kıyafet ve gereçlerinizi koyabileceğiniz raf
· Askılık
· File
· Motorunuzu gece rahat park edebilmeniz için led aydınlatma
· Solar fan havalandırma ( aşırı ısınma ve rutubeti önler, güneş enerjisiyle çalışır ayrıca bir enerjiye ihtiyaç duymaz)
· Akü voltaj göstergesi
· Elektrik sistemini beslemek için 2 adet 17 AH kuru akü
· Akü şarz cihazı
· Uzaktan kumandalı alarm sistemi mevcuttur
Alarm özellikleri;
· Uzaktan Kumanda ile üst kapak açma
· Alarmı sesli kurma
· Alarmı sessiz kurma
· Darbe sensörü
. Çekim mesafesi 30 metre (ortalama)

evimin altında müstakil kapalı motosiklet garajı yakında kamera sistemide taktıracağım, garaj ihtiyacı olan arayan arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler ama kağıthane harman tepe gültepe istanbul civarı olanlar tercih edebilir 0553 496 07 31

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar