Motosiklet fuarından beklentileriniz

şu oğlum ve ben yazıyorya arkadşlar ben onu merak edıyorum kelını öpüp duruyor millet ermiş mi nedır onu fuarda cok görmek isterım doğrusu:mrgreen:

şaka bir yana inşallah insanlar gönlüne ve kesesine göre alış veriş yapar fuardan beklentilerine ulaşırlar. gerçek olan bütün motor severler bütün dostlar bir arada toplanacak, biz sitede topik açsak bu kadar kişiyi bir araya toplayamayız.

şu oğlum ve ben yazıyorya arkadşlar ben onu merak edıyorum kelını öpüp duruyor millet ermiş mi nedır onu fuarda cok görmek isterım doğrusu:mrgreen:
tanışırız atarız buraya resminide:rendeer:

şaka bir yana inşallah insanlar gönlüne ve kesesine göre alış veriş yapar fuardan beklentilerine ulaşırlar. gerçek olan bütün motor severler bütün dostlar bir arada toplanacak, biz sitede topik açsak bu kadar kişiyi bir araya toplayamayız.

benim bellik ihtiyacım var valla bakıcam :rendeer:

Elimi sıkmadan da gitmiyeceksin dimi :)

bende bende:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:55 ----------

arkadaşlar TEK TEKER ARİF'in oğlu TOPRAK RAZGATLIOĞLU fuar da şov yapacakmış bu çocuğu mutlaka izleyin ve destekleyin pistlerde çok yetenekli:cat:

bende bende:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:55 ----------

arkadaşlar TEK TEKER ARİF'in oğlu TOPRAK RAZGATLIOĞLU fuar da şov yapacakmış bu çocuğu mutlaka izleyin ve destekleyin pistlerde çok yetenekli:cat:

seyrettim videosunu evet süper yani:rendeer:

GKN

Gelicem tabiki, bizim stand olursa orda olmazsa fuardan önce telfonun alırım haberleşiriz:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bütün firmaların birleşip bana motosiklet hediye etmelerini bekliyorum

deli mavili bilader sen ne arıyorsun bu topikte işin yok mu senin

ah be abi resimdeki kasktan görünmüyor ki:rendeer:

Ah be kardeşim şu avatarı bir değiştirebilsem koyacağım kel resmimi:)ama beceremiyorum:bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:10 ----------

Ahada kel görsün gözünüz::miiz::

Ah be kardeşim şu avatarı bir değiştirebilsem koyacağım kel resmimi:)ama beceremiyorum:bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:10 ----------

Ahada kel görsün gözünüz::miiz::

abi sen benden daha karizmatiksin:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar