Motosiklet Fuar Çekilişi - Ducati ve KTM sizin olabilir.

Arkadaşlar yukarıda ki resmin altında kırmızı şerit halinde minicik harf ve rakamlarla yazmışlar demişlerki ;
Çekiliş 1 Nisan 2014 salı günü saat 14:00'de DOYAŞ YEMEK RESTAURANT -Dereboyu Cad. G40 sk. Giriş Kat No:32 Maslak-İSTANBUL adresinde yapılacak.
Kazanan talihliler 9 Nisan 2014 tarihinde Fotomaç gazetesinde ve ayrıca İstanbul Fuar Merkezi cemakanında ilan edilecektir. Taahhütlü posta yoluyla adreslere de tebligat yapılacak. Asiller için en geç 24 Nisan ve yedekler içinde 9 Mayıs 2014 son günmüş.

Adam olsalar fuar bitiminde bu işi herkesin gözü önünde yapar, kazananı açıklardılar.

monster bana ktm duke 390 kardeşime çıktı :flower:

şaka şaka bugün bir nisan :)

hayırlı olsun :)ben kasmayayım madem :D

9 nisan da ki fotomac gazetesini mi beklemek zorundayuz illa ki?

thb

Adaletsizliğe bak! Fuar esnasında çekiliş hakkı tanı (güzel), çekilişi 1 ay sonra yap (kötü), sonucu 1 ay sonra açıkla (beter). Sonucu da bi camekana as (felaket), sadece bi spor gazetesine ver (ZzZz), kazanan kazandığını bilmesin, yapılacak çekilişi de unutsun. Neden sıcağı sıcağına yapılmaz ki bunlar? Neden interaktif yapılmaz ki, neden neden???

cbf 150 ya da ybr 125 çekilişi olsaydı 1 000 000 kişi takip ederdi:mrgreen:

O taraflara işi düşen bir arkadaş olursa en azından camekana asılan sonuçların fotoğrafını çekip burada paylaşırsa çok iyi bir iş yapmış olur.

çekiliş dün maslak'ta işyerimin yakınında bir lokantada yapılmış. şirketten bir arkadaş orada yemek yerken, onunla beraber restorandan 3-4 kişi daha toplayıp şu sayısal loto toplarına benzer topları bir küreden çektirmişler. herkes farklı bir top çekmiş noter huzurunda. dolayısıyla katakulli yoktur ama yine de size bana çıkmaz tabi. bana çıkmamış nitekim:)

beklemeden nasıl öğrensek çekiliş sonuçlarını :) bilen gören var mı ki?

Boncuk benim olacak binicem üstüne vurucam kırbaçı vurucam kırbaçı :)

Kureden cektirmek ne alaka topları. Cikan nunmaraya gore atilan biletlerden seri numarasi mi bulacaklar tek tek bakip:) komediymiş

Ducati bu forumdan bir arkadasimixa çıkmış :) kisayama nickli arkadaşa. Hayirli olsun en azından buradan birine çıkması güzel...

Ee kime ne çıkmış var mı fotomaç alıp paylaşmak isteyen :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar