Motosiklet Fuar Çekilişi - Ducati ve KTM sizin olabilir.

Moto Bike Expo motosiklet fuarını ziyaret edenleri motosiklet ve bisiklet kazanma şansı bekliyor.

Motosiklet fuarı girişinde size verilecek çekiliş kuponlarını doldurup fuar alanındaki çekiliş sandığına atanlar arasında yapılacak kura çekimiyle Ducati ve KTM kazabilirsiniz.

Motosiklet fuar çekiliş sonuçları fuar sonrası motosiklet.net'de duyurulacaktır.

İşte çekiliş ile kazanabileceğiniz hediyeler: Ducati Monster 696, KTM 390 Duke ve Bianchi, Ghost, Lapierre ve Carraro marka bisikletler.

2wvr.jpg

Ekli dosyalar

• motosiklet-fuar-cekilis-sonuclari-2014.jpg
    motosiklet-fuar-cekilis-sonuclari-2014.jpg
    76 KB · Görüntüleme: 35,993
Ülkede ahlak diye bir şey kalmadığını herkes bildiği için bu tarz çekilişlere kimse güvenmiyor. Yine de bugün kutulara baktım "ben dahil" bir sürü fakir, kutuları biletlerle doldurmuştu.

Bana daha okeyde şansım gülmezken burda nasıl gülsün :queen:

bende bugun gittim ama formu doldurup kutuya atma ihtiyacı duymadım...

Moderatör
Benim monsteri değiştirmek için şuan için tek fırsatım o kutu. Kutuyu doldurmayın, bana çıkacak o:)

Çekilişte bir sıkıntı yok,isteyenler izlemeye gidebilirler,tarih saati vermişler. Otomotiv sektöründe çalışıyorum, hiç bir marka 1 adet araç için kendini rezil etmez. Organizasyonlar araçları barter (takas) sistemi ile satın alıyorlar, örneğin motoru veriyorsun stand ücretinden düşüyorsun,yada AVM de reklamın tanıtımın vs. oluyor...

Formu bana fakslasanız ben izmirden doldurup size göndersem sizde orda kutuya atsanız :D :D ? olmadı dmi neyse :D :D

Yakınınızdan birine Hiç milli piyango veya sayısal çıktıgını gördünüzmü? Bu çekilişin talihlisi daha kuponlar basılmadan belirlendi o çekiliş numaralarını kendilerine ayırıyorlar garibana içi boş salatalık :)

1992 yılında..liseden sıra arkadaşıma honda crx çıktı hobby çikolatadan..hala biniyor..plakası da 34 vu 131.. yani diyeceğim o ki bazı çekilişlerde katakulli olmuyor...katakulli şu sıralar süper loto ve sayısallarda...çekilişler canlı yayından çıkarıldı iki senedir farkındaysanız..

16 bilet attım bugün aradılar benim adımı yazıp atan bir kaç arkadaş daha var sağolsun. :queen:

Monster bende Ktm ve bisikletler için bekleyin heyecanınızı kaybetmeyin :bounce:

ali nin velinin oğullarına verilmiştir bunlar bile :d bi tane bisikletcik vatandaşa ayrılmıştr.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar