Motosiklet Federasyonundan BMW markasına yarışlarda ambargo

Federasyonun boykotu Bmw nin çokta umurundaydı sanki.Kendi kendilerine gelin güvey oluyorlar.

Oldu olacak fetva da verselerdi. Olaya bak ya. Bi ülkede herkes mi kendi işi haricinde şeylerle uğraşır. Kimse mi işini yapmaz ya.

Kimse kusura bakmasın ama gelişmiş ülkeler'le aramızdaki fark her şeye doğru yanlış anlamadan duygusal olarak verdiğimiz tepkilerdir.
Ben bu ülkede daha öncede İtalya ve Fransa ile ilgili bi sürü atıp tutma daha sonrada tükürdüğünü yalama gördüm.

yakında tmf yi diyanete bağlarlar ise şaşmam.
nedendir bilinmez inanç özgürlüğü kavramının içerisinde türbandan başka bir şey yok.

bir de bir şey yazacaksanız bari kelimeleri doğru yazın,
durduk yere Türkçe öğretmeninize sövdürmeyin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben kurbaga kermite tapıyorum ve kendi ibadethanemi açıp dinim gereği kermit we love you we obey you you are the one and only diye megafondan 5 vakit çağrı yapacagım inananlarıma bende kermit dininin papasıyım.Eğer dini özgürlüklerin oldugu bir ülkede yaşıyorsak ve müslümanların saygısı sonsuzsa :) bunu gerçekleştirebilirim dimi?
Eğerki gerçekleştiremiyorsam ezan sesi duymak istemiyorum

ben kurbaga kermite tapıyorum ve kendi ibadethanemi açıp dinim gereği kermit we love you we obey you you are the one and only diye megafondan 5 vakit çağrı yapacagım inananlarıma bende kermit dininin papasıyım.Eğer dini özgürlüklerin oldugu bir ülkede yaşıyorsak ve müslümanların saygısı sonsuzsa :) bunu gerçekleştirebilirim dimi?

istediğini yapabilirsin kardeşim. şahsım adına ben anlam veremesemde hoş karşılarım. ülke çapında bir grubun olursa 5 vakit o sesleri de çıkarabilirsin tabiki. ama ülke çapında büyük bir topluğulun kabul edip istediği şeyi duymak istemiyorum diyerek hiçbiryere varamazsın.

bende amerikanın adını bile duymak istemiyorum. bu benim kişisel isteğim. ne yapmalıyım. bütün insanların ağzını mı bantlayacağım. ???

sen kurbağana inanmaya devam et dostum. ama ezan sesi duymak istemiyorum dersen çooook tepki görürsün.
amacım seni suçlamak veya kızdırmak değil kesinlikle yanlış anlaşılmasın. sadece böyle bir ortamda tutupda böyle bir kelime kullanmanın yersiz ve saçma olduğu kanaatindeyim.
Dininin propagandasını yapma yani :) :) :) :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben dine karşı değilim müslümanlığada ama sorun hoşgörü dini dediğimiz dinin çok hoşgörüşürüz oluşu bireysel olarak baktıgımızda herkez pamuk şekeri gibi ama iş toplu histeriye dönüşünce müslümanlık çok tehlikeli oluyor.Şu dünyada doğdugumdan beri ne kadar sorun varsa dünyada hepsinin içinde bir müslüman devlet bir topluluk var.Yani hepmi batı düşman?Yoksa bu müslüman kardeşlerde hata.
Ve kurbaga kermit dinindenim en azından toplandıgımızda naralar atıp etrafa saldırmıyoruz sinemada film izliyoruz barda içki içiyoruz keyif yapıyoruz.

istediğini yapmakta özgürsün...
heh yinede ezan sesinden rahatsızmı oluyorsun;
bak şöyle güzel bir cevap vereyim;

Bu ezanlar-ki şehâdetleri dinin temeli.
Ebedî yurdumun üstünde benim inlemeli.

ne güzelde söylemiş değil mi? milli şairimiz merhum Mehmet Âkif Ersoy....

Biz saçma sapan bir gazetenin yalan haberiyle uğraşa duralım, milletvekili maaşlarına %100 zam -veto çağrılarına rağmen- jet hızıyla onaylandı.

İyi uykular tatlı rüyalar Türkiye'm:king:

Ben dine karşı değilim müslümanlığada ama sorun hoşgörü dini dediğimiz dinin çok hoşgörüşürüz oluşu bireysel olarak baktıgımızda herkez pamuk şekeri gibi ama iş toplu histeriye dönüşünce müslümanlık çok tehlikeli oluyor.Şu dünyada doğdugumdan beri ne kadar sorun varsa dünyada hepsinin içinde bir müslüman devlet bir topluluk var.Yani hepmi batı düşman?Yoksa bu müslüman kardeşlerde hata.
Ve kurbaga kermit dinindenim en azından toplandıgımızda naralar atıp etrafa saldırmıyoruz sinemada film izliyoruz barda içki içiyoruz keyif yapıyoruz.

türküm diyen herkesin güzel bir insan olmadığı gibi. müslümanım diyen herkes müslüman olamıyor, bunu sende biliyorsun. kanı bozuk olanları öne sürüp müslümanlara damga vurmak çok cahil bir davranıştır kanımca.

Dün diğer konudada belirtmiştim,
Birileri birilerini yiyecek onun için suyumu kirletiyorsun tiyatrosu oynanıyor.
Kapitalizmin bildik taktikleri bu, görmek isteyen görür.
BELLİKİ BİRİLERİ BMW TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRLÜĞÜNE GÖZ KOYMUŞ.
Dediydi dersiniz.

Selametle...
0MiM4.png

Kimse çkıp bu ülkede hakkaniyet, adalet, hürriyet demokrasi naraları atmasın. Demokrasi kime çalışıyor ortada.

Bir kaç kez bu sitede dini konularda yorum yaptım pişmanım burda bu konuları konuşmanın anlamı yok.Çünkü birileri hemen çıkıp içindeki islam düşmanlığını kusuveriyo en iğrenç şekilde.

Dün diğer konudada belirtmiştim,
Birileri birilerini yiyecek onun için suyumu kirletiyorsun tiyatrosu oynanıyor.
Kapitalizmin bildik taktikleri bu, görmek isteyen görür.
BELLİKİ BİRİLERİ BMW TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRLÜĞÜNE GÖZ KOYMUŞ.
Dediydi dersiniz.

Konuyu dinden dışarı taşıyalım moderatör veya adminlerin hışmından uzaklaşalım.

Hocam dediğinizde şu şekilde ufak bir pay var,
Borusan BMW türkiye distribütörlüğünü kaybediyor.
Ancak bunun sebebi başka birisinin alması değil.
Borusanın içinde olan bir arkadaşımdan aldığım kesin bilgiler var.
Pek de saklamıyorlar bunları ticari sır gibi.
borusan ve ortağının ticari geçmişini ve türkiyeye ilk girişini geçecek olursak
ki bu da çok ilginç bir hikaye,( içinde iran şahının da olduğu )

BMW borusan ile anlaşmalarını 7 yıllık olarak yapıyormuş.
En son 7 yıllığı ne aman yaptı hatırlamıyorum. Söylediler unuttum.
Ancak ya 2012 ya da 2013'te bitiyor antlaşma. Belki 2014 emin değilim. Ama daha geç değil

Saha sonra kendisi girme kararı almış türkiyeye.
Bunu da resmi olarak bildirmiş borusan'a.

Sonuç olarak Borusan'da o tarihten sonra, Özgörkey ve teknik oto gibi,
sadece bir bayi olarak hayatına devam edecek. Genel olarak tüm servis ve yedek parça hizmetlerini
BMW kendisi verecek. Bir nevi galeriye dönüştürecek diğer firmaları.

Bu karar da pazarın büyümesi mi daha etken olmuştur, yoksa Borusan ile ilgili yıllardır oluşan sayısız şikayet mi bilemem ama
BMW çok güzel bir karar almış bence.

50 sene önce maymunun aya gidip geldiği dünyada bu işlerele uğraşan güzel memleketimin boş kafalı zavallı insanları, hepinizden tiksiniyorum, kime neyin ispatındasınız anlamadım, hepinizin kafasına kamyon düşsün

50 sene önce maymunun aya gidip geldiği dünyada bu işlerele uğraşan güzel memleketimin boş kafalı zavallı insanları, hepinizden tiksiniyorum, kime neyin ispatındasınız anlamadım, hepinizin kafasına kamyon düşsün

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Hatta :queen:....:queen:

Akşam akşam iyi güldüm, eline sağlık.... :)

Federasyon artsitlik olsun diye tribünlere oynuyor. Çünkü bmw kurumsal olarak açıklama yaptı ve böyle bir şeyin kurumsal kimliği ile alakası olmadığını, açıklamayı yapan kişinin temsil yeterliliğinin olmadığını söyledi. Federasyon tribünlere oynuyor. Gereksiz hareketler bunlar. Boşuna bu gerginlikler.

50 sene olayı doğru, 50 sene önce siyahlar otobüste oturmak isteyince başlamıştı amerikadaki düzelme ve eşitlik..

bazı arkadaşlara üniversitede okuma hakkı verileli daha birkaç yıl oldu.. a2 ehliyet alabildiklerine şükretsinler bence, beyaz türklerle eşit yurttaş olmaları için bi 50 sene olmasada en az bi 15 yıl var..

bi de bmw nin açıklaması çok komik, siyasi simge olsaydı da aynı şekilde davranır ve kabul etmezdik diyorlar, yanlardan bıyık neyim uzatan olursa ülkücü der sponsorluğu iptal ederiz, sakal bırakan olursa iptal ederiz.. abarttın diyemezsiniz, daha 10-15 yıl önce sakallı profesörler bile giremiyorlardı üniversitelere.. emre kongar sakal yüzünden bıraktı üniversite hocalığını.. kılık kıyafet yönetmeliğine uymayan bmw ye binemez..

honda shadow'07 58.000 km.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar