Motosiklet Eğitimine Kafa Kaldırarak Başlamak

Yanına gelenlere "bilerek yaptım olm ne sanıyonuz" demiştir :)

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
düşünce de mesleği zirvede bırakmıştır

En son kukayı altına alıyor, belki düşmüştür. :cherry:

Prof yapılmışa benzemiyor ama acemi şansı olduğu kesin aksi halde stop lambasını önünde görmesi içten bile değildi :)

hadi herif kaldırmış gidiyor .....

diğerleri neden peşinde koşuyorlar??

indirmek içinse zor be...hadi yetiştiniz diyelim , o şekilde kalkmış olan ve üstündekinin bile zaptedemidiği şeyi nasıl indirecekler??

neyse ben konuşmuyorum şimdi birileri başka yere çeker yanlış anlar derdimi anlatamam sonra...:joker:

Moderatör

indirmek içinse zor be...hadi yetiştiniz diyelim , o şekilde kalkmış olan ve üstündekinin bile zaptedemidiği şeyi nasıl indirecekler??

neyse ben konuşmuyorum şimdi birileri başka yere çeker yanlış anlar derdimi anlatamam sonra...:joker:

Anlamadık abi bişey, detaylı açıklar mısın? :p

Aynısı benim başıma geldi.
Cin malı motorla arkadaşıma öğretiyodum, daha önce scooter kullanmışlığım var dedi ama muhtemelen yalandı.Herneyse 3 kişiyiz ben, motor başında sürmeyi öğrencek arkadaş bide bi izleyici daha.Herşey tamam motor calışıyo vitese attı, dedik yavaşca debriyajı bırakıcaksın motor gaz istediğindede yavaş yavaş vericeksin.Bu mal birden bi debriyajı gazla doldurdu, sonra heralde sesten panik oldu gaz yerine debriyajı bıraktı, motor direk 50 derece acıyla bayrağa geldi.Sonra baktık gidonu en sağa kırdı devam ediyo... Dedim bu heralde bizle d.... geçiyo, profösyönel sürücüde bilmiyorum ayağına yattı.... bi 7-8 m. gidip küt bi düştü yere sonra, motorun altında ayağı kaldı ama bişey olmadı hayvana, şimdi 107 kg o zamanlarda 80 falandı (sporcu, kaslı yani). Herneyse motorda 125 cc cinli ybr-cbf tarzında dandik bi aletti, gerçi torku cok iyiydi ve ağırlık merkezide gerideydi, yokuş cıkarken falan 2 kişi, gazı fazla acınca teker direk yerden kesiliyodu 3-5 cm de olsa... Ama o kadarını ben isteyerek denememe rahmen yapamamıştım....

Güneş balçıkla sıvanmaz abi :)
Hatta ağaç yaş iken eğilir.
Erken kalkan yol alır bir de.
en güzeli ise .....

çıkma dut ağacına...
toplama hamını mamını...
bi düşersen aşağıya...
görürsün ebenin motosikletini kullanmayı...:pl:
tamda videoda ki arkadaşa uymuş...

yahu ben banlanmadan gideyim....derdimi anlatmak için zorlanıyorum kelimeler göründüğü üzere kifayetsiz kalıyor...:queen:

Motosikleti
Hero X Pulse 200
hahaha dikkatli bakın sonra indi tekerlek düz devam etti e artık düşmez düz giderken bi zahmet :D

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport

Forum kurallarında aradım aradım ama bu mesajı engelleyebilecek bir madde bulamadım :p

Yeni kurallara ihtiyacımız var yönetim uyumasın kardeşim çoluk çocuk ailecek giriyoruz biz bu foruma :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar