Aynısı benim başıma geldi.
Cin malı motorla arkadaşıma öğretiyodum, daha önce scooter kullanmışlığım var dedi ama muhtemelen yalandı.Herneyse 3 kişiyiz ben, motor başında sürmeyi öğrencek arkadaş bide bi izleyici daha.Herşey tamam motor calışıyo vitese attı, dedik yavaşca debriyajı bırakıcaksın motor gaz istediğindede yavaş yavaş vericeksin.Bu mal birden bi debriyajı gazla doldurdu, sonra heralde sesten panik oldu gaz yerine debriyajı bıraktı, motor direk 50 derece acıyla bayrağa geldi.Sonra baktık gidonu en sağa kırdı devam ediyo... Dedim bu heralde bizle d.... geçiyo, profösyönel sürücüde bilmiyorum ayağına yattı.... bi 7-8 m. gidip küt bi düştü yere sonra, motorun altında ayağı kaldı ama bişey olmadı hayvana, şimdi 107 kg o zamanlarda 80 falandı (sporcu, kaslı yani). Herneyse motorda 125 cc cinli ybr-cbf tarzında dandik bi aletti, gerçi torku cok iyiydi ve ağırlık merkezide gerideydi, yokuş cıkarken falan 2 kişi, gazı fazla acınca teker direk yerden kesiliyodu 3-5 cm de olsa... Ama o kadarını ben isteyerek denememe rahmen yapamamıştım....