Motosiklet dışında arabaları da sever misiniz?

Motosiklet dışında arabalarıda severmisiniz?

• Kullanılan toplam oy
    1,452
Çoğu kişinin aksine bir araba hastasıyım , modifiyesi tesisatı v.s. v.s. illa olacak die birseyde istemem kuru olsn araba olsn derim.:)

bazı kişiler '' ya sen manyakmısın nedir bu motor hastalığı sana şu arabayı versek motorunu satarmısın?'' gibi sorular geliyo cevabım evet ama geriside var o arabayı satıp iyi bi motor ve normal bi araba alırım araba kenarda durur sonuçta onada her ailenin ihtiyacı var :cat:

Biliyorsun makyaj yemiş hali Metehan, fazla aldırma yeni kasa çıkacak en geç 3 sene içinde, onlar yapasıya kadar en iyisi o tabi.:cherry:

alternatifsiz kanka...

transporterlar çok iyi gidiyo ya otobanda bendeki astrayla kafa tutuyolar:queen:
ama büyük araç çok yakıt:)

harika bir dengeye sahip...150 ile Bakırköy Zeytinburnu sahilde viraja girmişliğim var...en kral spor arabalrın bile frene dokunduğu noktalarda savrulma eğilimi bile göstermiyor...

motosiklette yamaha fazer arabada pejo 307 Tanrı ikisininde tekerlerinin düz basmasını sağlasın..

Arabada var fakat kullanmıyorum desem yalan olmaz. ::saad:: Scooter ulaşımda her türlü hizmeti veriyor. Tek bir itirazım var, Motorlu herşeyi sevmem. :wiinkk:

Arabaları da severim, hayalimdeki araba olmasada var bi tane ayağımı yerden keser, baya iyi kaçar, 130-140'ı geçmeyince az da yakar.
1661-albums636-picture1798.jpg

işim gereği lüks arac kullanıyorum profesyonel koruma ve şoförüm...işim vıp...

ve artık attan inip eşşeğe binmem...:p

Fren destek sistemi..

geliştirilmiş römork dengeleyici sistem...

off-road ABS sistemiyle birlikte sunulan Porsche Denge Yönetimi (PSM) sistemi..

8 V çift turbo besleme üniteli motor ...

500 HP ve 700 Nm...

statik konumdan 100 km/s'ye sadece 5.1 saniye...

havalı süspansiyonlu Porsche Aktif Süspansiyon Yönetimi (PASM)..

güç aktarımı, standart çalışma modunda, motor gücünü arka ve ön tekerlekler arasında 62:38 değerinde bir oranla dağıtan Porsche Çekiş Yönetimi (PTM)...

Çoklu-diskli kavrama...

gerektiğinde, çekişin yüzde 100'e varan bir kısmını öne veya arkaya yönlendirme..

Porsche Dinamik Şasi Kontrol (PDCC) adlı savrulmayı dengeleyici sistem...

sen bundan in git babanın 99 model Polo'suna bin...iş mi be...peehhhh...:queen:

vayyy...popomuz her markaya değdi çok şükür...:cherry:

bu arada peder bey araca benzin koymuyorum diye anahtarı vermez oldu...e torununu gezdiriyorum babacım dedim mi yelkenleri indiriyor...o zaman başka diyor...:p

arac alındı alınalı 10 liralık benzinim yok valla...ya abim ya babam biri fullüyor...:p

Beyler Mercedesdeki konforu hiç bir marka modelde bulamadım inanın...

Son düzenleme:
01072009194.jpg

2 sinide eşit sewiyorum arabayı yakıt konusunda destekliyorm motoru performans :)

sadece spor olanları, ama bir racing motorun yerini tutamaz, bi otomobil ancak racing sürülemiycek hava şartlarında kullanılabilir, o da spor olmak şartıyla, bmw e 30 m3, peugeot 205 1.9 gti, porsche carrera 3.2 (1989 ve öncesi), lancia delta integrale, renault 5 turbo, subaru impreza turbo, mercedes 190 2.5 evolution yada honda s2000 gibi araçlar olabilir, ama hava kuruysa bütün bunlara bi gilera gfr 125 yada aprilia rs 125 i bile tercih ederim.

GolF'ümü hiçbirşeye değişmem.. Bilen bilir:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:43 ----------

Ne yollar aştık Tontişimle banamısın demedi Maşallah..

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar