Motosiklet dışında arabaları da sever misiniz?

Motosiklet dışında arabalarıda severmisiniz?

• Kullanılan toplam oy
    1,452
araba vazgeçilmez, yağmuru var, karı var, aileyle biyerlere gidilmesi var, varoğlu var :)

TRAFİKTE MOTORA EVET ARABAYA HAYIR:cat:
AMA HAVA SOĞUK VE YAĞIŞLIYSA SOĞUĞA HAYIR SICAĞA EVET !!!!:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
4 teker şart bi yerde hem çokta severim

Ailen ile uzun yolculukarda, acelen olmadığı zamanlarda,yağmurlu ve karlı günlerde, bir de radyoda da güzel şarkılar çalıyorsa araba sevilmezmi yahu.. evet seviyorum..

baba ve anne yaslanmaya basladikca araba sart oluyor...
hatta onlari daha rahat ettirebilmek icin motorunuzu bile satip arabaya ekliyorsunuz..
tabi kar kiyamettede iyi oluyor..

ne yalan söyleyim motosiklete bir yerden bir yere gitmek için kullanıyorum.Benim için hiç bir heyecanı yok.Televizyonda motosikletlerin kazalarını izledikçe iyice soğudum.her hafta satmak için niyetleniyorum.Küçüklükten beri araba merakım olduğu için sanırım birazda böle.Şu motorumun benim için tek olumlu yanı babamın malı olmaması kendi paramla almam:/

arabalarıda severim , babamın arabalarıyla ara sıra gazlama yapıyorum zevkli oluyor . :)

4 teker kafes mahkumiyetini asla sevmiyorum..
bünyem kaldırmıyorrr,midem bulanıyor...
şaka değil ciddi ciddi özellikle trafik te varsa fizyolojik bozulmalar yaşıyorum..:farao:

yagmurda sogukta karda buzda 2 teker üzerindeyim yaz kış online :) gençligin bana verdiği yetkiye dayanıyor heralde

Araba süper bi olay, aynadan totoyu kollayarak tedirginlik duymuyorum hiç değilse (araba = trafik çilesi tabi)

ancak İstanbul içinde artık fulll trafik kavramı varken neyleyim arabayı, 2 teker uçak kalır yanında

Araba motoruma bakıyor boynu bükük, ben ise şehr-i istanbul u yaşıyorum motorumla

Son düzenleme:
motosikleti iliklerinde hissetmiş bizler için 4 tekerde trafiğin içinde olmak ayrıca acı verir bizlere...altımda arac var gözümde 10 par değeri yok...ne şirket aracı ne babamın aracı zerre gözümde yok...ha lüks araca işim nedeniyle biniyorum...ve kriterlerim yükseldi...bir 4 tekere bineceksem bu mutlak multi lüks olmalı...alışmış .ötte polo molo durmuyor abi...:p

İçten yanmalı motor taşıyan herşeye ilgim var.Zaten fazlasıyla ihtiraslı durumlardayım,içimde yılmak bilmeyen,iştahlı bir maymun var.Çim biçme motorundan,mobilete,büyük hacimli motosikleten,iki zamanlıya,63 şavroleden,71 280S mersedese,vw kaplumbagasından,GTİ golf'üne,MURAT 124'ünden caprice classic'ine,SCANİA vabis'inden AS 600 Üne kadar birçok vasıtanın önce marşına basıp,sonra gaz verip sonra ufak ufak gidesim var.:cherry:

iki teker %50, dört teker, %50 yer almaktadır kalbimde. Şu an motosikletim yok, otomobille idare ediyorum.

Şimdilik bu var, ama değiştirmeyi düşünüyorum:

Uploaded with ImageShack.us

Ama gönlümde yatan birkaç aslandan biri bu;

1965 chevrolet impala fastback

Uploaded with ImageShack.us

tabi biraz daha zamanı var.

severiz tabi yahuu her güzelliğin tadı ayrı yeri geliyor arkadaşalrla toplanıp mangala gidiyoruz,yeri geliyor ailen biryerlere gitmek gerekiyor ksıacası arabada şart.motora 6/7 kişi bindirsem araba kullanmaya karşı olurdum da bu da malesef imkansız görünüyor :)

Motor başta gelmek üzere her türlü motorlu aracı severim.. Benim için motorlu araçlar hayatımdaki en büyük hobby zaten :)
Özellikle klasik arabalar ve performans arabaları.. Subaru, mitsubishi lancer evo vb :cat:

bende ikisini severim.nasıl 600RR a r6 ya hasta oluyorsam

M3-GTI-STİ-VTI benim için bir hayaldir:)

Araba nedense fazla zevk vermiyor,heleki istanbuldaysanız :) İstanbul trafiğinde araç kullanırken,altımda motorum varmış gbi hissediyorum,aralara girmek geliyo içimden ama oluyo :D Motosiklet başka be abii :)

1965-1970 yılları arasında üretilen Amerikan otomobilleri efsane nesildir bana göre ozellikle ford mustang,dodge challenger,pontiac gto çok güzeldir.Arabaları dışardan severim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar