Motosiklet direksiyon sinavi, yersen!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Resim görünmüyor

Super Moderator
Ben ehliyet alırken kendi motosikletimle sinava girmiştim ve o zaman sinava girenler kask fln da takmıyorlardı. Bu yine iyi bence. Bana sinav görevlisi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Şahsiyet Bravo 95 aldın demişti ve bende sordum neden 100 değil diye. Cevabı 100 verirsek diğerlerine ayıp olur demişti. Allahım sisteme bak.. (2006)

Ben ehliyet alırken kendi motosikletimle sinava girmiştim ve o zaman sinava girenler kask fln da takmıyorlardı. Bu yine iyi bence. Bana sinav görevlisi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Şahsiyet Bravo 95 aldın demişti ve bende sordum neden 100 değil diye. Cevabı 100 verirsek diğerlerine ayıp olur demişti. Allahım sisteme bak.. (2006)

hak gecmesin hesabı iyi ki din bilgisi örtmenine denk gelmişsiniz :thumleft:

Babam o notu belırleyen ınsanlardan bırı ve aynı sıstemle puan verıyor ayıp abi :(

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Bizim zamanımızda kurs yoktu. Ehliyeti polis veriyordu.
Bir kitap vardı o kitapta sorular ve cevapları okuyup ezberliyorduk.
Sorular aynen çıkıyordu.
Yazılı sınav pek zor değildi yani.
Fakat direksiyon o kadar kolay değildi.
Çoğunlukla kasıtlı olarak ilk dosyanı yakmadan kolay kolay ehliyet vermiyorlardı.
Acayip garayip uygulamalar yaparlar bazıları efsane olur anlatılırdı.
Hey gidi günler. Neredeyse 30 sene olacak.:)

Bende 2006 da aldim. Motor : üfürsen dağılacak, vitessiz, sağa donersin sola gider... Bununla sınava girdim ve geçtim. Gerçi geçemeyen yoktu :)
2006da bu bindigim makina dan sonra yanı yaklaşık 10 yıl sonra ilk defa motora kendi motorum olan 0 km mt07 ye bindim.
Denge problemi yasamadim.dönüşlerde sorunum yok sadece vites geçişlerim biraz yavaş. Debriyaji fazla sık kullanıyorum.

4:30'daki kız kalıyor galiba sınavdan. Bence kalması lazım zaten. Düz gidemiyor bile.

Bende oyle dusunuyorum,bu sinavdan gecenler de ne kadar saglikli surucu olurlar o da ayri gerci...:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar