Motosiklet Blog'u

Arkadaşlar öncelile merhaba :) motosikletlere karşı tutkum inanılmaz fazla ve bilişim bölümünde web programcılığı dalında okuyorum. Bunun için internette birşeyler yapmak istiyordum ve Motosikletler hakkında bir blog açmaya karar verdim. Blog'umu oluşturdum ve ilk yazımı yazdım. Blog'umu inceleyip eksiklerim hakkında yorum yaparsanız ve neyi nasıl yaparsam güzel olacağını söylerseniz çok sevinirim.
http://motorcunuz.blogspot.com.tr/

Motosikleti
BWS 100
Heves kırmak gibi olmasın ama,
Chopper sanılan chopper değil.
Sandığın chopper, cruiser olarak geçer.
Chopper'lar eşi benzeri olmayan el yapımı motosikletlerdir. Seri üretimi yoktur.

Kardeşim iyi güzel fakat çok basit yazıyorsun hiçbir motorcu bu türü okumaz kendini geliştir bence motorcuya göre yaz

Gezi yazıları daha çok ilgi çeker gez gör yaz. Hem sen eğlen hem okuyan. :king:

Çok basit olduğunun bende farkındayım ama daha bugün açtım ve boş kalmaması için bugünlük bunu yazabildim. Daha çok araştırarak geliştirmeye çalışacağım, motosikletleri ve gezilecek en güzel yerleri yazmaya çalışacağim yorumlariniz için çok teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:08 ----------

Yeni bir yazı daha ekledim. Okumak isterseniz bakabilirsiniz

aynı konuda bende hevesliydim. ama baktım ki hevesim kadar tecrübem ve gezip görmüşlüğüm yok. şimdilik bir şeyler karalıyorum ve gezdiğim yerlerden fotoğraflar biriktiyorum. Elinde mataryeller olmadan bu iş zor. Etkinlik ve gezi bölümünde motogeziXX serisi var Yusuf arkadaşımızın paylaşımları onlara bir göz atmanı tavsiye ederim.

Motosikleti
'08 GTR 1400
Web programcılığı okuyorsan önerim PHP ve MySQL çalıştıran basit bir sunucu + domain al, hostingi kaliteli bir yerden bile alsan sana yıllık toplam maliyeti 100 lira tutmaz. Wordpress kur öyle takıl. Tema düzenleye düzenleye bir şeyler de öğrenirsin.

Çok teşekkür ederim, birşeyler yapmaya çalışıyorum. Site falan kuracağim üzerinde çalişacağim yakinda, ona geçmeden önce biraz yazayım dedim ilk yazı tamamen deneme amaçli denebilir. Git gide güzel şeyler yazmaya çalışacağim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar