Motosiklet Almanın 10 Kuralı

Motosiklet alırken dikkat edilmesi gereken püf noktalar!

1. İHTİYACINIZI BELİRLEYİN
Motosikleti kullanım amacınız ve bulunduğunuz bölgenin yol ve iklim koşullarına göre motosikletinizi seçin

ZB1Onb.jpg

2. ÖNCE MARKAYI SEÇİN
Geçmişine bakın ne kadar tercih edilmiş bir marka mutlaka araştırın. Arkasındaki firmaya ve garantisine bakın

Gw0mvG.jpg

3. GERÇEKTEN YENİ Mİ ?
Aldığınız motosikletin üretim yılına dikkat edin. Yıllarca depolarda beklemiş, eskimiş motosikleti yeni diye almayın

xuuBKE.jpg

4. YEDEK PARÇASI SORUN OLMASIN
Aldığınız motosikletin yıllar sonra bile ülkenin her yerinde yedek parçası bulunmalı

w3LSG7.jpg

5. SERVİSLE KONUŞUN
Hizmet alacağınız servisle tanışın almayı düşündüğünüz modelin özellikleri ve bakımı hakkında bilgi alın

jcY9pn.jpg

6. YAKIT TÜKETİMİNE DİKKAT
Aldığınız ürünün yakıt tüketimine dikkat edin. Motor hacmini ihtiyacınıza göre tesbit edin fazladan maliyete girmeyin

aRsB1W.jpg

7. YETKİLİ BAYİDEN ALIN
Motosiklet alırken aldığınız bayinin yetkili bayi olmasına özen gösterin.

CKsRgi.jpg

8. UCUZ ALMAK HER ZAMAN KARLI DEĞİL
Motosiklet alırken ne kadar ucuz aldığınıza değil ne kadar süre sorunsuz kullanacağınıza bakın

svncaA.jpg

9. İKİNCİ EL DEĞERİ VARMI
İlerde motosikletinizi satacağınız zaman satılabilirliği ve kaça satacağınızı da düşünün, araştırın

qur2V8.jpg

10. ALIRKEN GARANTİ BELGESİNİ, V.D DOKÜMANLARI TAM OLARAK TESLİM ALIN
Kullanım kılavuzu, garanti belgesi, trafiğe uygunluk belgesini araçla birlikte aldığınıza emin olun.

BV2sEZ.jpg

Kaynak:Kanuni.com.tr

Ekli dosyalar

• 10kural-motosiklet--alirken-dikkat-edilecekler.jpg
    10kural-motosiklet--alirken-dikkat-edilecekler.jpg
    56 KB · Görüntüleme: 2,411
Moderatör tarafında düzenlendi:
Boy boy boy. Alacaginiz motorun ustune mutlaka oturun. Surus pozisyonu size uygun mu ayak topuklariniz yere degiyor mu mutlaka kontrol edin.

Boz kaplan Senin dusuncende doğru ama ben boyun etkisini gordum ve boyum yetmediği için 3-4 kere dustum

boy konusunda herkes kafasına göre mi takılacak o zaman.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar