motosiklet almak istiyorum??

gel de anlat işte , benim amacım kimseyi soğutmak değil , gerçeklerden bahsediyorum sadece . istanbul trafiğinde motosiklet kullanmak akıl karı değil ... bir süre motorcuları takip et , neler yaşadıklarını gör sonra kararını ver derim , eğer sağlam bir psikolojin varsa her türlü zorlukla baş ederim , yılmam diyorsan al bin güle güle kullan ... aksi halde canın çok sıkılabilir ...

melis sen git bisiklet kullan al sana hediye ediyim bundan bi tane. saraçhaneden alıcam hemde bu işin merkezinden yani kıymetimi bil..

3tekerlibisiklet.jpg

çok geçmiş olsun eşinizin bu hallerii sizi motor sevmekten vaz geçirememiş ama bakıyorum ailecek mt desiniz mütemadiyen eglence aracı olarak kullanmayı seviyor bi akıllı kendiniz varsınız motorda gazı bi kendiniz açabiliyorsunuz zanediyorsunuz:bounce:

Aye, hanım olan taraf değil yalnız, ben hanım olan tarafım. :p:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
melis sen git bisiklet kullan al sana hediye ediyim bundan bi tane. saraçhaneden alıcam hemde bu işin merkezinden yani kıymetimi bil..

3tekerlibisiklet.jpg

çıngıraklı kornada taktır buna böle boş boş binmem ben olsam ,önüme çocuk felan çıkar

mesajlar alınmıştır canım:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:17 ----------

3tekerlibisiklet.jpg

sen bi sor kaç gün istan bulda motor kullan dı acaba:mrgreen:

e başlangıcı yapsın diye ufak bi hediyemiz olur işte abi, zamanla büyütür.. iki tekerlekliye geçer.. o daha küçük abisi.. :wiinkk:

Bunun frenide yok yokuş aşşa ayağımızı yeremi sürtücez :mrgreen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Eftalyaya karşı niye böyle acımasızsınız, sizden güzel diye mi diycem bazıları biz erkeğiz diycek onlarada şöyle sorayım, asıldınız yüz mü vermedi.:queen:

Hani bana patavatsız derler, içim dışım birdir, birde patavatlılar vardır, samanaltında bin fersah hesabı, abi bacııı ama forumdan çıkınca off abi eftalya var taş taşşş bi ayarlasam.:queen:

Açık açık yazın neymiş görelim garezzzIII, he varsa bişi eftelyanın alnının catına taşı ilk ben atayım.:p

Bugünlük yeterim ben foruma aşırı yükleme yapmim akşama kurtlar vadisi reklam aralarında gelirim yine.:queen:

Ne oldum degil rabim ne olucaz demeli insan.
Bu lafımı da hiç unutmayın lazım olucak çifte kumrular.
allah mutlulugunuzu dayim etsin.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ne oldum degil rabim ne olucaz demeli insan.
Bu lafımı da hiç unutmayın lazım olucak çifte kumrular.
allah mutlulugunuzu dayim etsin.

Tanışmadığın insanlara tanıdığın insanlardan referansla dalmak yerine tanışmayı beklemediğine göre şu yazdığın atasözü senin için bir anlam iafe etmiyor demektir...

Yinede ağzından ilkkez güzel bir şeyler duydum...

Amin, teşekkür ederiz.:rendeer:

(bu arada kumrular 2 değil 3, birde yavru kumrumuz var)

kadir ben ondan vazgeçtim bundan al
:mrgreen:

Tanışmadığın insanlara tanıdığın insanlardan referansla dalmak yerine tanışmayı beklemediğine göre şu yazdığın atasözü senin için bir anlam iafe etmiyor demektir...

Yinede ağzından ilkkez güzel bir şeyler duydum...

Amin, teşekkür ederiz.:rendeer:

(bu arada kumrular 2 değil 3, birde yavru kumrumuz var)

allah bagışlasın

Siz beni tanıdınz mı ki hakımda özelimde ileri geri konuştunuz.
Şu konu nedir allah aşkınıza bi yaptıgınız şeye bakarmısınız canınız sıkılıyor ne yapsak diye düşünüyorsunuz bir tükyancılara saralım diyorsunuz sanki eftalyada dünden razı zaten .
bunu bizimkiler yapsa elli kere nasiyat cidiyete davet falan filan laf anlatmaya çalışırsınız haksızmıyım .

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:10 ----------

[/COLOR]
kadir ben ondan vazgeçtim bundan al
:mrgreen:

konuyu iyice dağıtmak adına bişey sorucam ;acaba bu pierre cardin'in üretmediği satmadığı bişey var mı ,cep telefonu, hafif makinalı tüfek imalatı falan da yapıyolar mı?çoraptan bisiklete kadar uzanan bu ürün yelpazesinin çeşitliliğine sinir olan başka biri var mı forumda ?varsa selam ederim :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:10 ----------

[/COLOR]

konuyu iyice dağıtmak adına bişey sorucam ;acaba bu pierre cardin'in üretmediği satmadığı bişey var mı ,cep telefonu, hafif makinalı tüfek imalatı falan da yapıyolar mı?çoraptan bisiklete kadar uzanan bu ürün yelpazesinin çeşitliliğine sinir olan başka biri var mı forumda ?varsa selam ederim :)

niye bu konu seni sarmadımı arkadaşım :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar