Evet Selma İsterse yardımcı oluruz. arkadaşa.:cherry:Bu topic Hit olur demedi demeyin.:mrgreen:
bu topikte trasporter olarak kimseye gerek yok:queen::bounce:
Evet Selma İsterse yardımcı oluruz. arkadaşa.:cherry:Bu topic Hit olur demedi demeyin.:mrgreen:
bu topikte trasporter olarak kimseye gerek yok:queen::bounce:
Sen şimdi kötü bir şeymi dedin.:silent::cyclopsan
Soğutma insanları eftelya... Güzelliklerinden bahset.. Mesela eşimin bir bacağı komple platin, ondan sonra geçen yaz bir arabayla çarptıktan sonra havada parande atarken keyif almış ama belinin üstüne yere düştükten sonra aynı şeyleri söyleyemiyo, her gün ben dinliyorum off belim belim belim...:wiinkk:
anılarrrrrrrrrrrrrr canlandı gözümde:queen:
Soğutma insanları eftelya... Güzelliklerinden bahset.. Mesela eşimin bir bacağı komple platin, ondan sonra geçen yaz bir arabayla çarptıktan sonra havada parande atarken keyif almış ama belinin üstüne yere düştükten sonra aynı şeyleri söyleyemiyo, her gün ben dinliyorum off belim belim belim...:wiinkk:
Geçmiş olsun murat, üzüldüm eşinin durumuna.. dikkatli olmak lazım tabi.. sende böyle bir hadise var mı? platin vs..?
Konuyu Toplam 32 Üye okuyor. (15 Kayıtlı üye ve 17 Misafir)
KyCd, morrigan, eftelya, askon+, AYDEMİR, peoples+, hanedan12+, OGLUMVE BEN+, B-A-N-U+, collapse, ErTech, DeJaVu_91, mustang256, sengalaye, semihg
Yuuuh Sanki Bedava Motosiklet dağıtılıyor hee... bu ne kalabalık...
korku filimi gibisin:queen:
çok geçmiş olsun eşinizin bu hallerii sizi motor sevmekten vaz geçirememiş ama bakıyorum ailecek mt desiniz mütemadiyen eglence aracı olarak kullanmayı seviyor bi akıllı kendiniz varsınız motorda gazı bi kendiniz açabiliyorsunuz zanediyorsunuz:bounce:
"17 yaşındayım, fındıklıdaki mangal partisine gelmek istiyorum ailemi ikna edemiyorum ne yapmalıyım"
diye topik açsam yardımcı olurmusun gürkan abi?
"17 yaşındayım, fındıklıdaki mangal partisine gelmek istiyorum ailemi ikna edemiyorum ne yapmalıyım"
diye topik açsam yardımcı olurmusun gürkan abi?