Motosiklet alıcam yardımcı olun...

valla geçen sene gidiodum hoca okuldan kovdü bu senede izin alırım gerekırse park yerı ıcın para verırım ama giderım :) yol parası vermektense mazot alırım daha iyi :cherry:[/QUOTE]

:mrgreen: neden kovuyormuşşşkii ..:silent:

ya kımı arkadasımm dıyorkı ehlıyet almadann alma bende ıstıyorum ama o kadar motosıklet çeşıdı varkı anlatamıyorum ve ehlıyet ıçın 1 senem kaldı ve benmde scooter alalı 2 sene oldu artık sıkıldımm vee tmax sı gordum bır sene veya bunuda ıkı sene kullanıp hem ehlıyetım olur hemde bu sefer ıstedıgimi alırım ama şu 1 sene ıcın düşünüyorum:farao:

Umarın bu son kararındır diger açtıgın konulardada kesin konuşuyordun.
İnşallah istedigin motoru alırsın.:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla geçen sene gidiodum hoca okuldan kovdü bu senede izin alırım gerekırse park yerı ıcın para verırım ama giderım :) yol parası vermektense mazot alırım daha iyi :cherry:

:mrgreen: neden kovuyormuşşşkii ..:silent:[/QUOTE]

araç sayıldığı için ogrencının okula araç sokması yasakmış sözde:cherry:

Umarın bu son kararındır diger açtıgın konulardada kesin konuşuyordun.
İnşallah istedigin motoru alırsın.:cat:

evet suanlık bir sene içi:cherry: scooter aalıcamm ve ehlıyetı alımm kımse tutamazzzzzz:cat:

Son düzenleme:
:mrgreen: neden kovuyormuşşşkii ..:silent:

araç sayıldığı için ogrencının okula araç sokması yasakmış sözde:cherry:

evet suanlık bir sene içi:cherry: scooter aalıcamm ve ehlıyetı alımm kımse tutamazzzzzz:cat:[/QUOTE]
ben olsam o hocaya çıkışta çarpardım motorumla :queen:

bence en iyisi git bi suzuki burgman al an 400 hem az yakıyor hemde maxi scooterların rolls rollys'u olarak geçer rahatlık olarak yada mercedeste diyebilirsini :)

gerçekten çok kalitesi olan bir motor kullandım ve arkadaşımda var arada alıyorum zevkli bi alet..

Onu bunu geçtim de t-max Türkiye'ye geldi mi de alıyorsunuz?

Bizim okula (anadolu ticaret meslek lisesi) motosikletle gelenlere birşey demiyorlar. Umarım istediğin motora kavuşursun :cat:

evet suanlık yok ama bırazdan fazla yanı orta derecede bı kullanma yetenegim var.! :silent:

Ehliyeti olup da 1. vitese takamayan çok insan tanıdım ben kendini geliştirebildiğin kadar geliştir sonra al ehliyetini paşa paşa kullan MT buluşmalarına gelirsen daha da kendine güvenin artar çok şey öğrenirsin alacağın Motosiklet Yamaha TMAX ve ben onu alacağına CBR-125 al derim para vereceksen vitesli bi motosiklet ile başla Scooter Scooter nereye kadar hem ucuz hem başlangıç motosikleti kesinlikle CBR-125 tavsiye ediyorum. Saygılar...:cat:

hmmmmmm ben bu konunun laf olsun torba dolsun amacıyla açıldığını düşünüyorumm siz hiç 15 yasında maxiscooter hemde t-max kullanan bi bayan gördünüs mü??..geeeçç bu işleriii

Bence güzel motorsiklet kendine güveniyorsa almasını tavsiye ederim ama bir an önce ehliyet almanı tavsiye ederim yoksa senin için iyi olmaz

ilk olarak 150 cc basladım suan elımde 250 cc varr ve degistırmek istıyorum ılk deıl yanı dostum:cat:

Hımm profilde motoru yok yazıo onun icin dedim o zaman o motr sana göre

http://www.youtube.com/watch?v=kwcH...om/1155_Yamaha_R1_Motosiklet_300_kmh_Hiz.html

Ben su video yu anlayamadım adam intahar etmek istiyosa nie R1 i zai ediyo köprüden atlamak neyine yetmio R1 bana versin :mrgreen: Ama kac kere karsıdan gelen araclarla kafa kafaya geldi

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar