Motosiklet alıcam yardımcı olun...

Ana..! Pro, nooldu kardeşim yaa? Geçmiş olsun, haberim olmadı... Dur forumu bir araştırayım heman..

ben artık sıtede gezerken ıkı kışıye dıkkat edıyorum bırı bbbr dıgerıde prometheus abı adamlar bır an ensende oluyor yok bunu yapma falan bız baskıya gelemıyoruz bız motorcu adamız ruzgar olmasa dalgalarımız rahatsız eder karayı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bi yardım elii uzatırmısınız .!

arkadaşlar lise bıtene kadar 1 sene var önumde..! bende scooterımı degistirmek ıstıyorumm bıdahakı seneye hem ehyıyetım olur hemde motosikletım olur .! benim dusuncem boyle sizinde fikirlerını beklıyorum.!
http://www.el-aziz.net/data/media/503/Yamaha_Tmax_Scooter.jpg bu arada bunu almak istiyorumm???:cat:

bi saniye sen 15 yaşında nası bitiriyosun liseyi:silent:
ben de 17 yim benim de 1 sene kaldı babam bi üniversite kazan alacam sana motoru diyo:pr:
öff 2 sene bekledim 8 ay daha mı beklicem...

Forumdan Uzaklaştırıldı
bi saniye sen 15 yaşında nası bitiriyosun liseyi:silent:
ben de 17 yim benim de 1 sene kaldı babam bi üniversite kazan alacam sana motoru diyo:pr:
öff 2 sene bekledim 8 ay daha mı beklicem...

laaa bakk yıne yaşı acmaa delı etme ınsanı 17 yasındayım ve 1 senem varr..! ben yaş konusu acmadımm motor ıcın arkadaslarımdan bılgi istiyorum sende motosikletle konusursan sevınırımn:cat:

bu ne yaw ??? güzelmiş markası ne bunun

markası tmax ?? güzel bı alete benzıyo:cat:

*..iηSaηa kıymé† véRên öLümDür..:
:cat:

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Yamaha t-max 500cc bi motor, bu makineyi kullanman icin çok iyi pişmen lazım, scooter dan daha öte bi alet çünkü. Üstelik bi bayan icin fazlasıyla ağır.

evet suanlık yok ama bırazdan fazla yanı orta derecede bı kullanma yetenegim var.! :silent:

baq yaptıgın yanlış bişey ben uyarmadan geçmeyim dedim bi kazaya karışmış olursan suçsuz bile olsan suçlu durumana geçer sin 600 ytl egliyetsizlikten ceza motor senin üzerine olmadıgından ruhsat sayibine ceza gelir motor baglarlar yani tolam o motoru geri alman yaklaış aşagı yukarı 800-900 patlar artı hapis cezasına kadar var haberin olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben scooter dıee baktımmm .! ve bana scooter dedıler tmax yamaha ürünlerindenmi??

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Yamaha'nın 500 lük maxiscooter modeli diyim o zaman. Vitesli değil yani. Almadan önce biraz daha araştır ,ve daha uysal daha küçük cc modellere bakmanıda tavsiye ederim

selam bu motor size bi beden büyük gelir.. daha uygun bi motor tecih ediniz lütfen.. honda beat gibi mesela.. ama illaki hızz diosanız tmax derim..

Forumdan Uzaklaştırıldı
selam bu motor size bi beden büyük gelir.. daha uygun bi motor tecih ediniz lütfen.. honda beat gibi mesela.. ama illaki hızz diosanız tmax derim..

saten bu tmax:) :cat:

Yamaha'nın 500 lük maxiscooter modeli diyim o zaman. Vitesli değil yani. Almadan önce biraz daha araştır ,ve daha uysal daha küçük cc modellere bakmanıda tavsiye ederim

yaa bılmıyorum ama scooterım 250 olduğu icin yukselmek yara aynı kalmk arasında kararsız kaldım :silent:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
:pr:waoww guzelmıs motor zewkin de guzel mıs bu motorun fıyat aralıgı nedır ?

Konu başlığı kurallara aykırı ! Konu başlıkları , konunun içeriğini özetleyecek nitelikte olmalıdır !

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar