Motosiklet alıcam yardımcı olun...

x-max 250 var bide ama 250 lik de büyük dersen yamaha crgnus RS olabilir birden büyükle baslama ilk önce kücükle alıs sonra istersen 600 lük al ama türkiyede 600 lük motor fazlasıyla lüx parasını gectim 25 kr yakıyo km de :pr: neyse bırakalım devlet sorunlarını....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
x-max 250 var bide ama 250 lik de büyük dersen yamaha crgnus RS olabilir birden büyükle baslama ilk önce kücükle alıs sonra istersen 600 lük al ama türkiyede 600 lük motor fazlasıyla lüx parasını gectim 25 kr yakıyo km de :pr: neyse bırakalım devlet sorunlarını....

ilk olarak 150 cc basladım suan elımde 250 cc varr ve degistırmek istıyorum ılk deıl yanı dostum:cat:

hımm o zaman tam sana göre ne diim.. sadece seni düşündügümüz için yavaş bi motor öneriyorduk.. ozaman al r1 keyfive bak...:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
byn_manyax senin ne alacagını hala bir türlü ögrenemedik. scoter dan vitesli motora gecicem diyodun şimdi scoter alıcam diyosun bu motor almak için actıgın kaçınçı konu motoru almadan 1 ay önce aç konuyu bizde sana ona göre yardımcı olalım.sen bile karar verememişsin ne tip alacagını.:silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
emoya katılıyorum..

laaa bakk yıne yaşı acmaa delı etme ınsanı 17 yasındayım ve 1 senem varr..! ben yaş konusu acmadımm motor ıcın arkadaslarımdan bılgi istiyorum sende motosikletle konusursan sevınırımn:cat:

millet buyume hevesini anlamadım gitti sonra çok ararsınız bu yılları

motor güzel ama senin gibi bi bayan için oldukça gibi geldi

Forumdan Uzaklaştırıldı
:cherry::cherry:
det looo ayıp ama komik olmuş :flower::thumleft:::koop::::koop::::dalga::::haapppy:::biggrinn

yaaa valla supearrmıss bunu bulursanızz alınnnn:cherry:

millet buyume hevesini anlamadım gitti sonra çok ararsınız bu yılları

motor güzel ama senin gibi bi bayan için oldukça gibi geldi

buyumeyle alakası yok hacı anladınn..!!
ben yaşı acmadıgım ıçın yaş konusunu acmaya gerek yok.! :wiinkk:

15 yaşındaki bir kızın istediği motora bak yaaa ağlamak istiyorum...

ya ne dıosun ya.! evet sizin için 15şim bı araya msn gelinde 15 yasındamıyımm.! uyuz etmeyın arkadasımm ben yaş konusu acmadım motosikyet ıcın actımmm evett ışıne geliosaa ben alıcam ve arkadaslarıma soruyorumm.! senınde motosıkletle dusuncenı beklerım.!!!!!!:farao:

Son düzenleme:
yakışır sanada.. okula bununla gittigini düşünsene biiiiiiii ::koop::::exclaim:

Forumdan Uzaklaştırıldı
byn_manyax senin ne alacagını hala bir türlü ögrenemedik. scoter dan vitesli motora gecicem diyodun şimdi scoter alıcam diyosun bu motor almak için actıgın kaçınçı konu motoru almadan 1 ay önce aç konuyu bizde sana ona göre yardımcı olalım.sen bile karar verememişsin ne tip alacagını.:silent:

ya kımı arkadasımm dıyorkı ehlıyet almadann alma bende ıstıyorum ama o kadar motosıklet çeşıdı varkı anlatamıyorum ve ehlıyet ıçın 1 senem kaldı ve benmde scooter alalı 2 sene oldu artık sıkıldımm vee tmax sı gordum bır sene veya bunuda ıkı sene kullanıp hem ehlıyetım olur hemde bu sefer ıstedıgimi alırım ama şu 1 sene ıcın düşünüyorum:farao:

yakışır sanada.. okula bununla gittigini düşünsene biiiiiiii ::koop::::exclaim:

valla geçen sene gidiodum hoca okuldan kovdü bu senede izin alırım gerekırse park yerı ıcın para verırım ama giderım :) yol parası vermektense mazot alırım daha iyi :cherry:

Son düzenleme:
laaa bakk yıne yaşı acmaa delı etme ınsanı 17 yasındayım ve 1 senem varr..! ben yaş konusu acmadımm motor ıcın arkadaslarımdan bılgi istiyorum sende motosikletle konusursan sevınırımn:cat:

markası tmax ?? güzel bı alete benzıyo:cat:

*..iηSaηa kıymé† véRên öLümDür..:
:cat:

hangi arkadaşlarından :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar