alma öyle makina. scooter al, kesmediğini hissedince büyütürsün ufak ufak. abi sözü dinle. yazı yazdırmasanda olur sağına soluna ama scooter al.
Katılıyorum 600 lük bir motor başlangıç için fazla gelir...
alma öyle makina. scooter al, kesmediğini hissedince büyütürsün ufak ufak. abi sözü dinle. yazı yazdırmasanda olur sağına soluna ama scooter al.
YHA scooter kullandımm motor alıcamm ... onun ıcınnn .. 600f suzukıı mı hundaymı??
Muzaffer Abimi dinle zararlı çıkma:cat:
Nasılsın abi ya?Uzun zamandır gözükmüyordun.Bu arada Allah minik denizciyi analı babalı büyütsün.Kendine iyi bak abi:cat:
Seni gördüm aklıma geldi şimdi.Sen pinemeden dylanı da sattık:salut::salut::salut:
Kardeş sen sağolasın e mi:cat: Ufaklık şimdilik tüm zamanımızı alıyor, motoruma sadece bakkala giderken pinebiliyorumale: Senin Dylan satılmış, hayırlısı olsun:cat: Çok daha iyilerine, istediğin en güzel motorlara kavuşursun işallah. Yalnız pinemdim ya dylana hakket yanarım
Ufaklık ellerinden öper ağabeysi:cat:
Güzel Kardeşim;
Sen hele 17 yaşını doldur, ehliyetini al, ardından okulunu bitir, bir ortaöğretim kurumundan diplomanı al, sonra tekrar sor bu soruyu, bu bahsettiğim süre zarfında da hunday ne demek oluyor anla, bize de anlat...
Tamam mı güzel kardeşim, tamam mı Cimcime :joker: ::146::
yha sızde takmısınız arkadaslar hunda yazıcaktım hunday olmus:s ne takıntı yaptınız yhaa ben sadece sızden bılgı ıstıyorujmm ___ okul veyha baska bıse degıl bu bır tutuku ve ben alıcamm ama bana yardımcı olunnn
Yaw bi deli bi kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkarmaya çalışıyoBu ablamız (abla olduğu da kesin değil ya) Kendine eğlence arıyo,siz de yiyosunuz.Biraz uyanık olun allahaşkına.