Motosiklet alıcam yardımcı olun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslarrr yenı motorsiklet alıcam daha dogrusu ilk olucakkk ama bana yardımcı oolurmusunuz suzukı 600f almak ıstıyorum ama ılkk olucakk sız ne önerilerde ve acıklamalarda bulunursunzu ??? yardımcı olurmusunuz<?? sımdıden tsk ederımm ... ^^YORUM BEKLERIMM

alma öyle makina. scooter al, kesmediğini hissedince büyütürsün ufak ufak. abi sözü dinle. yazı yazdırmasanda olur sağına soluna ama scooter al.

Benı yanlıs anlamaz ısenız ılk once 600F ın suzukı Degıl Honda oldugunu belırtmek ısterım ( burdan bıle motosiklet bılgınızın az ve tecrubesız oldugunuz ortaya cıkıyor ) 600CC lık makına ıle ılk gaz actıgınızda panıkleyıp duramıyacagınızıda sımdıden hayal eder gıbıyım..Kızmayın sakın..Ama sıze 150cc skuter onerırım ılla vıteslı olucak dersen ybr125 cbf150 vs...

ya bu millet ilk motoru neden 600 cc ile başlamak istiyor anlamıyorum valla

Forumdan Uzaklaştırıldı
YHA scooter kullandımm motor alıcamm ... onun ıcınnn .. 600f suzukıı mı hundaymı??

Forumdan Uzaklaştırıldı
vitesli kullandıysan ybr 125,cbr 125 tarzı
olmadı 50-100 cc scooter ;)

demin okudum mesajı,
dünyada hunday diye bi marka yok
varsa da 1 milyoncularda vardır .)

600f alanlara tabut veriyolar eşantiyon olarak :)

nedir bu büyük motor merakı bilemedimki. scooter kullanmış motor alıcakmış. scooter ne? mutfak robotumu? al, suzukide al hondada al, hepsini al,nos taktır, egsozu aç, lastik yak, herkes sana baksın, binbeşyüz rr-f-r-f al. kökle gazı. bayır aşşaa git bide, nefis oluyo. mübarek gece.

töbee töbeee
ya bu arkadaşlar meydanı boş bulmuşlar
alıyorlar 600 cc felen ohhh ne ala valla
bi biz alamadık 3 senedir 150 cc kullanıyorum.

al bakalım ne olcak
zaten arkadaşda gitti daha da gelmez sanırım

alır alır arkadaş kararını vermiş 600 f alcakmış ama hangi bayiden alıcak acaba

Forumdan Uzaklaştırıldı
pendik sahilde satıyolar tezgahta :)

Birbirine giren iki model şöyledir: Honda/CBR600F ve Suzuki/GSX650F. Fake bir arkadaşsan al.Yok normal bildiğimiz insansan bence alma.:cat:

Son düzenleme:
Arkadaşım yaklasık 20 gündür bu Sitedesin ;Ve 20 gündür ilK motosiklet ile ilgili türlü baslıklar acıldı.. Hiç birini okumadın mı :silent:

Neise ; Gerek tecrübesizlik;Gerek acemilik ; Gerek Motor hacmi vs.vs. Nedenleriyle sana kesinlikle 600F önermiyorum... Sen daha düşük hacimli mesela Honda CBR 125 ; Hyosung GT 250 R ; ki özeLLikle Honda'yı öneririm :) motorlar seçmelisin...
Şimdi geelim marka konusuna :
Piyasada 4 isim var bilindik Japon ! Honda -Yamaha - Suzuki - Kawasaki ...
600F Honda marka bir motordur... Piyasada Hunday diye bir marka duymadm ben şahsen...
Bilgilendirebilmişimdir inşallah... :rendeer:

Güzel Kardeşim;

Sen hele 17 yaşını doldur, ehliyetini al, ardından okulunu bitir, bir ortaöğretim kurumundan diplomanı al, sonra tekrar sor bu soruyu, bu bahsettiğim süre zarfında da hunday ne demek oluyor anla, bize de anlat...

Tamam mı güzel kardeşim, tamam mı Cimcime :joker: ::146::

A2 ehliyeti alalı yıl oldu nerdeyse.Bu arada çeşitli scooterlara bindim.3-3,5 ay boyunca Honda Dylan gibi 16 beygirlik atak bir scooterı sorunsuz sürdüm.Honda'dan güvenli sürüş eğitimi de aldım.Yine bayağı bir süre cbf 150 kullandım.Hyosung gt 250 comet almak istiyorum.Ama nedense içimde bir korku var.16 beygirden 29 beygire geçeceğim.Dünya'nın sonu değil.Fakat yine de bana göre çok büyük bir olay.Hani bundan hariç cbf 500 kullandım.58 hp'lik o gücü gerçekten hissettim.Bu bambaşka bir duygu.Ama şimdi cbf 500 alayım kullanayım desem çok zorlar yine de.Uzun lafın kısası benim yine de uzun kısa bir geçmişim oldu.Bu günlerde sık sık açılan şu başlıklara atfen yazıyorum.Siz neyinize güvenerekten 600 cc peşinde koşuyorsunuz?Hani belli ki cahil cesareti ama yapmayın etmeyin arkadaşlar.Her gün bir ölüm ya da kaza haberi alıyoruz.Allah korusun yine de kendinize üzülmüyorsanız arkanızda bırakacağınız gözü yaşlı ailenizi düşünün.Bırakın bu işleri.Ufaktan başlayın.Yavaş yavaş büyütün:cat:

heheh.. boş bi konu olmuş..

hunday ın bi modeli var, si bi ar 600 ef diye.. sen onu demek istedin galiba :cherry:

ablacım, akıllı ol, ölme, git oku araştır, sonra bidaha gel. yazık sana gençsin daha.:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar