motosiklet alacağım, her tarz olabilir

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yeni üye KTM sağlam makine fakat bir arıza koyarsa eski modelerinin parçasını bulmak istanbulda yazın su bulmak gibi bişey,
BMW ismi gibi klas ama parça fiatı da çok klas
SUZUKİ sağlam makine fakat parça konusunda oda diğerleri gibi,ama en azından parçası bol ve BMW gibi pahalı değil
İllede DR650 S arıyorsan çevremize söyleriz bu arada memleket neresi isim nedir onlarıda söylede bilgimiz olsun

yeni üye KTM sağlam makine fakat bir arıza koyarsa eski modelerinin parçasını bulmak istanbulda yazın su bulmak gibi bişey,
SUZUKİ sağlam makine fakat parça konusunda oda diğerleri gibi,ama en azından parçası bol ve BMW gibi pahalı değil
İllede DR650 S arıyorsan çevremize söyleriz bu arada memleket neresi isim nedir onlarıda söylede bilgimiz olsun

ilginiz için tesekkur ederim..:rendeer: sanırım sizde DR800 BİG kullanıcısısınız...halimden biraz anlarsınız yanı :p
DR650 gerçekten guzel motor...ister sehir içi kıvraklıgı olsun..ister dağ tepe rampa olsun...ister uzun yol olsun...her yola geliyo tam istediklerimi karsılayabilecek motor..bu motorda bu yuzden ısrar ediyorum...
bu arada ben şehir vermesem olur heralde..işim gereği trakyanın heryerindeyım desem yeridir :)
haziran ortalarına kadar DR bulana kadar beklicem...baktım olcak gibi değil ondan sonrası allah kerim :p

Öncelikle kardeşimize hoşgeldin diyelim,
KTM türkiye temsilciliği varsa ki var! parça sorunuda yok demek yeterlidir.
KTM Avusturya da 1930 larda kurulmuş ve 1950 lilerde motosiklet üretmeye başlamış,70'li yıllarda üretilen modellerin dahi parçalarını tedarik edebilirisniz yeterki doğru yoldan iz sürün:wiinkk:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sevgili özer abim, arkadaşım 96 model KTM sinin piyanolarını bulamadı kendisi ist.birçok firma ile iş yapıyor motor hala yatıyor, bilgilendirirsen hayıra geçersin modelini hatırlıyamayacağım ama 250 cc offroad olması lazım teşekkürler

Suzuki DRZ 400S(Enduro olan)alsan,suzuki getirmeye başlamış galiba.13.990ytl de satış fiyatı var.

Sen bence KTM yi arıyorsun.Sana O uyar.Benimki dediğin yollara gelir gelmesine de kıyarmısın bilmem ben kıyamam:) Gerçi KTM de kıyılacak motor değil.Arkadaşım ikinciel KTM 400 aldı adam binene kadar uyumadı bence sende benim arkadaştaki ruha sahipsin.Parça konusu her motorda problem yeterki kanalı bulacaksın getiren getiriyor parça.Bende F 650 var borusana muhtacız yok dese s..ç..tık.Ara dur ondan sonra.

benımde bi arkadasım husaberg 400 enzantirik mili arıyo ama yok...hatta cocuk KTM servisinde calısıyo KTM egzantirik mili olsada olur diyo ama oda yok

ozaman arkadaslar bide soyle yapalım mı

Bu motosikleti bana nasılsa peder alcakk..motorcuya gidince diyim ki
"bak baba ben bunları begendim...karar veremedim..bak bu bu işi yapar bu dağa cıkar bu hız yapar diyim"hangini begenirse onu alsın:wiinkk:

YA İKİSİNİDE ALMAZSA:silent:

Baban hangi motoru aldı merak ettim.:silent:

hayırdır arkadasım site yöneticimisiniz :farao:
benım basıma gelen durum bu arkadasında basına gelmiş olabilir...
bende enduro kullanıcısıyım...ve bu topicki takip ediyorum...faydalı bilgiler cıkacagına inanıyorum....eğer sen buraya vaktini harcamıcaksan..vaktini harcayabilecegın yerlere takıl :farao:

Bir kac soru var ondan sonra motorlara gecebilirsin
1. Butce nedir? 10 -12.000 arasi CBF600SA; Bu motor Hondanin yapmis oldugu hem uzun yol hem sehir ici icin harika bir motordur. 2006 modelini bu fiyatlara alabilirsin. ABS sistemi var. Yenileri enjeksiyonlu. 78 Beygur gucunde ama tork butun viteslerde esit dagili oldugu icin, her suratte her viteste gidebilirsin.
2. hedef Sehir ici ise?; Eger sehir ici kullanacagim diyorsan, CBF600SA alabilirsin. Cunku ihtiyacin olan kivrakligi bulacaksin. Dusuk devirlerde tork kaybi hic yok.
3. hedef Sehir disi yani uzun turlar ise; CBF600SA alacaksin, cunku gidon sele iliskisi o kadar rahat ki uzun saatler kullanabilirsin. Ben 2 saatte bir durarak, gunde 800 Km yol yaptim yasim 60.
4. Dusuk yakit sarfiyati; CBF600SA almalisin cunku sehir icinde maximum yakacagin 6 lt. dir 100 Km de. 16 Lt. lik depo ile 300 Km'ye kadar yapabilirsin kullanima bagli olarak
5. Eger halen bunlara ragmen, baska bir motor alacaksan sonunda nasil olsa CBF600SA alacaksin.

Not ben bu motorla uc haftada 10.000 Km yaptim. Simdi de 1000 ligini aldim.

adam motoru aldı eskitti bile siz hala yazıyonuz:p 5 ay olmus zaten.. bayatlamış artık

hayırdır arkadasım site yöneticimisiniz :farao:
benım basıma gelen durum bu arkadasında basına gelmiş olabilir...
bende enduro kullanıcısıyım...ve bu topicki takip ediyorum...faydalı bilgiler cıkacagına inanıyorum....eğer sen buraya vaktini harcamıcaksan..vaktini harcayabilecegın yerlere takıl :farao:

Bence hemen yargılama, arkadaş çok güzel bir noktayı yakalamış. Aynı arkadaşa ait "naked alıcam yardım edin" ve "ss alacam" başlıkları var.

Bence de bu arkadaş dalga geçiyor bizimle :farao:

KONULAR BİRLEŞTİRİLMİŞ, BAŞLIK DA KONUYA UYGUN HALE GETİRİLMİŞTİR

HUSQVARNA TE610 fiyatı hakkında bi fikrin varmı?
çünkü yanlış hatırlamıyorsam bu son derece sağlam bir isveç markası ve ikinci el fiyatları 17,000 den başlıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar