Enduro Kullanıcılarından Yardım İstiyorum !!!
mrb arkadaşlar...
nickimin "yeni uye" olduguna bakmayın...belki siteye msj yazmıyorum ama uzun zamandır sizin yazdıgınız yazıları ve gezileri takip ediyorum...
daha onceden DR650 ve XT 600 kullanıcısıydım...daha sonradan motosikletimi satmak gibi bi durumum oldu...
Şimdi tekrardan bi motor sahibi olmak istiyorum...ama kafam bi hayli karısık :silent:
DR650se modellerine bakıyorum ancak internette yok denilecek kadar az
XT600'lere bakıyorum ama baktıgım motorlarda bana pek guven vermiyo..
KTM 400 alsam mı diye kafamı kurcalıyorum ama onada guvenemiyorum...çunku herkes baska bişeyler soyluyo...biri diyo parçası yok biri japon parçalar kadar var diyo...biri benzin cok yakar diyo biri 80'i geçmezsen 4.5 lt yakar diyo :cyclopsan
husaberg ve husqvarna hiç bakmıyorum bile çunku onların pisayada parçasının bulunmadıgına kendim şahit oluyorum..

ale:
BMW F650 GS'lere bakıyorum onlar hoş motor ama yeri gelcek dağa tasa cıkcam o motoru altımda parçalarım diye korkuyorum

ale:
Kavasaki KLR 650'lere bakıyorum..onlarda bana biraz hantal motor gibi duruyo

ale:
kafam harbi karısık...

r:
KTM alsam mı almasam mı hep işin ucundan donuyorum...aramızda KTM kullanıcısı varsa bana lütfen yardım edebilir mi :silent:
benım asıl favorim suzuki DR650se modeli...
Arkadaşlarınızda veya çevrenizde DR650 satan var mı acaba
eğer bildiğiniz konular varsa lutfen yardım edin arkadaslar çunku bian önce bi motor almak istiyorum
hepinize iyi gunler :rendeer: