motosiklet alacağım, her tarz olabilir

tam olarak ayırabileceğin miktar nedir.600cc her şekilde fazla yakacaktır ve masraflı olacaktır.Eğer hız kaygın yoksa 250cclere bakmanı tavsiye ederim.Eğer benzinciyle kanka olmak istemiyorsan :p :) Kolay gelsin.

tam olarak ayırabileceğin miktar nedir.600cc her şekilde fazla yakacaktır ve masraflı olacaktır.Eğer hız kaygın yoksa 250cclere bakmanı tavsiye ederim.Eğer benzinciyle kanka olmak istemiyorsan :p :) Kolay gelsin.

diyorum ki almısken tam alalım..bilirsin bi zamandan sonra motor kuvvetsiz kalmaya baslıyo...
600F şuanda 2. planda kaldı galiba...
peki arkadaslar bu HUSQVARNA 610 hakkında bi bilginiz varmıdır..alıyım mı dersiniz...
bu konudaki goruslerinize gore kafamda bi proje yapıcam:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben Alıck olsam 600f tercihimdi tabı.eger yeni başlıyorsan cross iyi gidebilir ama yolculuk için bence iyi dgl.sen ztn kararını vermişsin 2 tercih sunuyorsun seçiminde kolay olucktır.iyi sürüşler..

sen al bı tıvstır honda keyfıne bak yakıtı az motorada yenı baslıcaksın 250 yeterde artar bıle sana 2 3 sene ıyce ogrenene kadar rahat ol

ozaman arkadaslar bide soyle yapalım mı

Bu motosikleti bana nasılsa peder alcakk..motorcuya gidince diyim ki
"bak baba ben bunları begendim...karar veremedim..bak bu bu işi yapar bu dağa cıkar bu hız yapar diyim"hangini begenirse onu alsın:wiinkk:

YA İKİSİNİDE ALMAZSA:silent:

bende derimki; sen bir öğrenci adam isen statüne uygun makul bir makina al başın ağrımasın. mesela yamaha ybr 250 . honda cbr 250.
ha yok kardeşim ben bir öğrenci adamım buna rağmen bu kadar da düşemem dersen honda cbr 500 al. yakışıklı alet beraber takılısınız tatlı tatlı..boş sen onları ilerde çalışır kendin sıfını alırsın gönlünce..:cat:

hocam selam.. ben yeniyim fakat bana sorarsan birinci resimdekini almanı öneririm.. cheetah tarzı motoru kullanmak biraz zor gibi.. özellikle yağışlı havalarda.. ;)

neden husqvarna? Her nekadar BMW bu markayı satın almış olsada Türkite pazarında oturması zaman alacaktır. Servis ve parça problemi çekeceksin yüksek ihtimalle. Hiç bir yönde kıyaslanamayacak 2 makina var aklında. Bu bunu yapar diğeri şunu demek yerine sen motorla ne yapacaksın onu düşünmelisin. Dağa mı çıkacaksın, yarışacak mısın? İkiside kendi dallarının uç motorları. Yani özeller. Sen bukadar özel bir dala uygun musun? Uzun yol yapayım, süratli gitsin, dağa bayıra gelsin, artçı taşıyayım gibi beklentileri olan bir motorcu adayı isen ikiside sana uygun değil. İkiside bence birer vasıta değil. Onlar birer spor aracı.
Çivili ayakkabı ile yaşamak ve heryere onunla yürümek istiyorsan Husqwarna
Uzun yürüyüşlere topuklu ayakkabı mı? ozaman race :D

neden husqvarna? Her nekadar BMW bu markayı satın almış olsada Türkite pazarında oturması zaman alacaktır. Servis ve parça problemi çekeceksin yüksek ihtimalle. Hiç bir yönde kıyaslanamayacak 2 makina var aklında. Bu bunu yapar diğeri şunu demek yerine sen motorla ne yapacaksın onu düşünmelisin. Dağa mı çıkacaksın, yarışacak mısın? İkiside kendi dallarının uç motorları. Yani özeller. Sen bukadar özel bir dala uygun musun? Uzun yol yapayım, süratli gitsin, dağa bayıra gelsin, artçı taşıyayım gibi beklentileri olan bir motorcu adayı isen ikiside sana uygun değil. İkiside bence birer vasıta değil. Onlar birer spor aracı.
Çivili ayakkabı ile yaşamak ve heryere onunla yürümek istiyorsan Husqwarna
Uzun yürüyüşlere topuklu ayakkabı mı? ozaman race :D

en güzelini yine sen soyledin valla..cok sağolasın:rendeer:

Naked alıcam..yardıma ihtiyacım var

selam...uzun bi suredir motosikletsizim...eee kış geliyo bi motosiklet almak lazım diye dusundum:silent:
ilk baslarda V-strom kafama yatmıstı..ama buyuk hantal motor gibi duruyo:farao:
bunun yerine kavasaki Z750 gözüme girdi...ama 2. el piyasası vs cok soylenti var..motosiklet şekil motor ama...neyse
2, olarak suzuki GSR600 var..buda baya ii bi motora benziyo..
ama benım sorularım olcak..bu motosikletler hakkında hiçbir bilgim yok...
bu sitede bilgili baya kişi var...son olarak size sormakta fayda olcagını dusundum...
1-bu motosikletlerin artıları veya eksileri nelerdir acaba
2-benzin sarfiyatı nasıldır acaba bu benım için onemli
3-parça servis ne durumdadır..
gerçekten sizin soylediklerinize gore karar vericem...
şimdiden çok teşekkurler:rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
2008-transalp
varedero

ve honda cb 600f hornet-2007 öezellikle bu motor süper...:cat:

GSR600 öneririm, hem tasarım hemde performans bakımından kaliteli bir motor. :cat:

Ben yazdığın motorları kullanmadığım için tavsiye yazmayacağım.Ama uzun süredir motor kullanmadım derken ne kadar uzun süredir kullanmadığını ve en son hangi motoru kullandığını yazarsan arkadaşlarım gönül rahatlığıyla sana tavsiye verebilir.Benim tercihimse naked bile olsa şöyle yarım kafa grenajı olan makinalardan yana olur.Mesela:CBR600,FZ6Fazer,vs. Ama gönlü enduro'dan yana olan biri olarak VERSYS'i direk tavsiye ederim.

Naked almak isteyip, V-Strom düşünmen ilginç olmuş. Hantal gibi dursada 650 cc olanı son derece kıvrak ve çevik bir makinadır. Çok dengelidir, gidon hareketlerine çok çabuk tepki alırsın. Ama bu makina gayet enduro-touringdir. Nakedlar arasında son zamanlarda en çok beğenilen makinalar Kawa Er-6 N, Gsr 600, Fazer . Önce 2 silindir-4 silindir arasında bir seçim yap bence, eleme yapman kolaylaşır

bende GSR60 ü öneririm gayet güzel tasarımı olan motor gücüde cabası :cat:

Enduro Kullanıcılarından Yardım İstiyorum !!!

mrb arkadaşlar...
nickimin "yeni uye" olduguna bakmayın...belki siteye msj yazmıyorum ama uzun zamandır sizin yazdıgınız yazıları ve gezileri takip ediyorum...
daha onceden DR650 ve XT 600 kullanıcısıydım...daha sonradan motosikletimi satmak gibi bi durumum oldu...
Şimdi tekrardan bi motor sahibi olmak istiyorum...ama kafam bi hayli karısık :silent:
DR650se modellerine bakıyorum ancak internette yok denilecek kadar az

XT600'lere bakıyorum ama baktıgım motorlarda bana pek guven vermiyo..

KTM 400 alsam mı diye kafamı kurcalıyorum ama onada guvenemiyorum...çunku herkes baska bişeyler soyluyo...biri diyo parçası yok biri japon parçalar kadar var diyo...biri benzin cok yakar diyo biri 80'i geçmezsen 4.5 lt yakar diyo :cyclopsan

husaberg ve husqvarna hiç bakmıyorum bile çunku onların pisayada parçasının bulunmadıgına kendim şahit oluyorum..:pale:

BMW F650 GS'lere bakıyorum onlar hoş motor ama yeri gelcek dağa tasa cıkcam o motoru altımda parçalarım diye korkuyorum :pale:

Kavasaki KLR 650'lere bakıyorum..onlarda bana biraz hantal motor gibi duruyo :pale:
kafam harbi karısık...:pr:
KTM alsam mı almasam mı hep işin ucundan donuyorum...aramızda KTM kullanıcısı varsa bana lütfen yardım edebilir mi :silent:
benım asıl favorim suzuki DR650se modeli...
Arkadaşlarınızda veya çevrenizde DR650 satan var mı acaba
eğer bildiğiniz konular varsa lutfen yardım edin arkadaslar çunku bian önce bi motor almak istiyorum
hepinize iyi gunler :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar