- Motosikleti
- cbf 150
- Konu Yazar
birazda sanat filmi izleyin
Motora yüklenmeye hazır paketli boyutları ve ağırlığı nedir?ürün henüz patent aşamasında o yüzden ufak teaserlar yayınlıcam fuardan sora satışa çıkıcak bütün motosiklet mağazalarında.
halatla beraber 1 kg, aluminyum gövde. Yakında karbon fiberde ypıcağım ultra hafif olmasını istiyenler için ama ultra kazık olucak haberiniz olsun.Motora yüklenmeye hazır paketli boyutları ve ağırlığı nedir?
1kg oldukça iddialıymış. Katlanmış boyutu ne?halatla beraber 1 kg, aluminyum gövde. Yakında karbon fiberde ypıcağım ultra hafif olmasını istiyenler için ama ultra kazık olucak haberiniz olsun.
45cm bütün side caselere giricek şekilde olmasını amaçladım. ama kendi motorumda ben çantanın baglantı demirine bagladım böylece motor düştüğünde çantanın içinde olmuyacak. daha efektif bir yöntem. Pek çok şey içinde kullanılabilir mesela nehir geçişlerinde stabilizasyon için.1kg oldukça iddialıymış. Katlanmış boyutu ne?
Memo ilginç insansın. Bir ihtiyacı yakalamış, ona göre ürün geliştirmiş ve bunun patent+pazarlama sürecini takip ediyorsun. Bence bir alkışı hak ediyorsun.
Şak şak şak şak şak
Not: Alkış efektinin yazıya dökülmüş halidir, başka bir şeyin efektinin değil![]()
Bu bir ihtiyaç, koca motorları alıp dağlara vuran pek çok arkadaş var. bazısı omzunu sakatlıyor düştüğünde motoru kaldırmak için bizi çağırıyor. Ya biz orda olmasak? Mesela ben benim motoru yatırarak size teaser hazırladım, peki diyelimki sen bir bacağın sakatlandı nasıl motoru kaldırıcaksın? Ben offroad yaparken hep tekken nasıl bu işi becerebilirimi düşünürüm. Grup gidince zaten herşey rahatlıkla çözülüyor.Memo ilginç insansın. Bir ihtiyacı yakalamış, ona göre ürün geliştirmiş ve bunun patent+pazarlama sürecini takip ediyorsun. Bence bir alkışı hak ediyorsun.
Şak şak şak şak şak
Not: Alkış efektinin yazıya dökülmüş halidir, başka bir şeyin efektinin değil![]()
Ben çok param olunca diğer motorlarımın yanına bir tane 690 Enduro alacağım, onu kaldırırım diye düşünüyorumBu bir ihtiyaç, koca motorları alıp dağlara vuran pek çok arkadaş var. bazısı omzunu sakatlıyor düştüğünde motoru kaldırmak için bizi çağırıyor. Ya biz orda olmasak? Mesela ben benim motoru yatırarak size teaser hazırladım, peki diyelimki sen bir bacağın sakatlandı nasıl motoru kaldırıcaksın? Ben offroad yaparken hep tekken nasıl bu işi becerebilirimi düşünürüm. Grup gidince zaten herşey rahatlıkla çözülüyor.
Sen ebat itibariyle Hulk gibi adamsın, F16'yı da kaldırıp düzeltirsin. Bu ürünün hedef kitlesi hımbıl, kuvvetsiz ya da narin arkadaşlar.Ben çok param olunca diğer motorlarımın yanına bir tane 690 Enduro alacağım, onu kaldırırım diye düşünüyorumEğlencesine Fantic alacaktım fiyat uygun diye ama onun da egzoz / katalizör koydukları yer direkt sağ bacağın arkasına giriyor, böyle kötü tasarım olmaz, ondan vazgeçmiştim. En güzeli hafif motorlar kullanmak.
Duygusal narünlikte geçerlimi? Size şöyle söyleyeyim arkadaşlar. Her zaman düz arazide düşmüyorsunuz ve gerçektende sakatlanıyorsunuz. Bunuda unutmamak lazım. Öyleki 120kg lık motoru bile kaldıramıyabilirsiniz bileğiniz kırıldıgındaSen ebat itibariyle Hulk gibi adamsın, F16'yı da kaldırıp düzeltirsin. Bu ürünün hedef kitlesi hımbıl, kuvvetsiz ya da narin arkadaşlar.![]()
Doğrudur ama kırık bilekle kriko kullanıp motoru kaldırıp arazide yolumuza da devam edemeyebiliriz sanki. Buddy lazım kesinlikle; kaldırır bir yere çeker, telefon çekmiyorsa telefonun çektiği yere gidip yardım çağırır veya yolcu alır vs.Duygusal narünlikte geçerlimi? Size şöyle söyleyeyim arkadaşlar. Her zaman düz arazide düşmüyorsunuz ve gerçektende sakatlanıyorsunuz. Bunuda unutmamak lazım. Öyleki 120kg lık motoru bile kaldıramıyabilirsiniz bileğiniz kırıldıgında