motorunuzu yıkamanız için bir önerim var

ben motoru alıyorum sonra satarken yıkıyorum ... böylr bişey gerek yok.... şaka şaka.... gebze tarafında oturanlar yapı teknilkten bu pompayı, yani yıkama aracını temin edebilir....

Bu pompalar yeterince basınç uygulamaaaaz...
Basınçlı yıkama ürünleri Metro da 150.- YTL ve altında satışa sunulmakta:wiinkk: ben 2 ay önce bir adet aldım ve gayet mutlu ve memnunum çünkü çok az suyla motosikleti tertemiz yapabiliyorum artık:cat:

bi resmini fln koysan hiç fena olmaz =)

motoru koyup heryerine su döksek tepesinden aşa bişe olurmu? selesi göstergeleri direksion fln etkilemezmi hiç bişei?

Kış günlerinde pek fazla motora binemiyoruz ama az yol bile gitsek aracımız korkunç çamur oluyor bu fikir fena değil bulabilirsek deneyebiliriz benzincilerdeki yıkama bence çok tazyikli ve motosiklete zarar verebilir çalışıp duran motor yıkama sonrası çalışmaz hale gelebilir.:pale:

Bu pompalarda yüksek basınç yoktur arkadaşlar ,ama denediğim bir yöntemi paylaşayım...Bu pompaların ucuna takılan suyun yönünü değiştirebilen aparatı alırsınız normal şebeke suyuna bağlı bir su hortumunun ucuna takarsınız olur biter,alın size basınçlı su,denenmiştir:mrgreen::mrgreen:

olay zaten basınc değil oto yıkama yerlerinde ilk önce sampuanı sıkmak icin buna benzer bir alet kullanılıyor zaten cok pahalıda değil elinizin uzanmadıgı yerlere bununla sıkıp 1 dakka kurumasını bekleyip ardından hortumla su tutulabilir bence basarılı

Ben Ümraniye carrefour da bi ürün görmüştüm. Köpüğü motorunuzun kirli aksamlarına sıkıyorsunuz ve biraz bekledikten sonra suyla duruluyorsunuz. Bütün kiri yağı çözüyormuş. Belki tazyikli sudan daha çok işe yarar.:) Saygılar.

evet bu temizleyici köpükten temin edebilirseniz 5 lt.lik el pompası bir motor için yeter de artar bile. köpüğü sıkıp 2-3 dakika bekleyip suyu dök. çok çok ağır kirleri değil ama yoldan gelmiş kirli bir motoru hiç yorulmadan pırıl pırıl yapabiliyorsunuz. Ayrı bir köpük te sadece cantlar için kullanıyorsunuz ve cantlar daki tüm siyah kurumlar hiç ovmaya gerek kalmadan akıp gidiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar