motorunuzla ne yapmayı seviyorsunuz?

ben şahsen hava atmayı sevmiyorum hava atarsam kendimi mahcup hissediyorum

dar sokaklarda hızlı gitmeyi çok severim birde uzun yolda büyük virajlar :D (viraj alrken yere bakmak çok güzel oluyor

otobanda 3 makina yola cikip yaklasik 30-40 km yarismak kaybedenede yemegi ismarlatmak :D 30-40 km den sonrasi artik olum yarisina donusunuoda o yuzden :) max 30-40 km...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benzini bitince petrole kadar küfür ede ede itmeyi seviyorum

Altındaki spor olmayan(kuş serisi ve yalandan modifiye edilmiş) arabayı ferrari zanneden elemanları motorumla delmeyi ve onların araba içinde çıldırdıklarını aynamda gormek bana kamu gorevi gıbı geliyor.

Motorumla gecirdigim her saniye beni mutlu ediyor. Ama özellikle uzun geziler yapmayı asfalt, starbilize, patika tüm yollarda hatta bazan yol olmayan yerlerde bile gezmeyi seviyorum ve her fırsatta yapmaya calışıyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
amma şey seven varmış ya :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben motorumu yıkayıp güzelde ciladıktan sonra karşısına oturup bide sigara yaktından sonra güzelce heryerini süzmeyi çok seviyorum.

Kırmızı ışıkta ön frene basıp gazla oynayıp motoru zıplapmaya baayılıyorum onuda geçin yanınızdakileri gaza getiriyorsunuz yandaki bir kaptırıyor:p Altımda sağlam alet varsa yanımda bana gıcıklık yapanlar felna varsa helki camı açıksa bir dumana boğuyorum:cherry:

cros olmayan motorumla daglara tırmanmaya calısmam we motorumunda buna cevap wermesini cok sewi yorumj...

cros olmayan motorumla daglara tırmanmaya calısmam we motorumunda buna cevap wermesini cok sewi yorumj...

:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

arada bende kanuni power gxl ile yapıyorum ve oda bazen geri tepme yapıyo yapmasa çok güsel şekilde croos :queen:yapacam ama olmuyo işte

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben yokuş çıkmayı seviyorum bunu bugün anladm :)

sabah 9 da işten gelip nispeten boş yollarda biraz hız yapmak.bol adrenalinden sonra eve gelip güzel bir uyku çekmek

Forumdan Uzaklaştırıldı
hortlamaması için bi engel göremedim :)

ya bunu bilerekmi soruosunuz 2009 haziranda sorsanız olmazmı...

eğer o zaman sorarsanız cevabım

REDLİNE :queen: REDLİNE :queen: REDLİNE:queen:

:queen:RED:queen:Lİ:queen:NE:queen:

:bounce:

motorumu kullanırken onu inçitmemıyı
daha sonra adam gibi korumalarımı takmayı ve bır okadarda sakın kullanmayayı ama vırajlara gelınce asla kendımı tutam hemen yatarım motorla sagolsun bugune kadar uzmedı benı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar