Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
otobanda 3 makina yola cikip yaklasik 30-40 km yarismak kaybedenede yemegi ismarlatmak 30-40 km den sonrasi artik olum yarisina donusunuoda o yuzden max 30-40 km...
Altındaki spor olmayan(kuş serisi ve yalandan modifiye edilmiş) arabayı ferrari zanneden elemanları motorumla delmeyi ve onların araba içinde çıldırdıklarını aynamda gormek bana kamu gorevi gıbı geliyor.
Motorumla gecirdigim her saniye beni mutlu ediyor. Ama özellikle uzun geziler yapmayı asfalt, starbilize, patika tüm yollarda hatta bazan yol olmayan yerlerde bile gezmeyi seviyorum ve her fırsatta yapmaya calışıyorum...
Kırmızı ışıkta ön frene basıp gazla oynayıp motoru zıplapmaya baayılıyorum onuda geçin yanınızdakileri gaza getiriyorsunuz yandaki bir kaptırıyor Altımda sağlam alet varsa yanımda bana gıcıklık yapanlar felna varsa helki camı açıksa bir dumana boğuyorum:cherry:
motorumu kullanırken onu inçitmemıyı
daha sonra adam gibi korumalarımı takmayı ve bır okadarda sakın kullanmayayı ama vırajlara gelınce asla kendımı tutam hemen yatarım motorla sagolsun bugune kadar uzmedı benı