motorunuzla ne yapmayı seviyorsunuz?

KASKSIZZZ bağdat caddesi kalamış caddebostan gezmeyi seviyorum, ışıklarda arabalarla kalkış yapmayı, yanlamayı vs., bazende 25-30 km hızla sahilyolunda bakına bakına gitmeyi.
anlamadım ki neden özellikle KASKSIZZZ komik olmaya mı dikkat çekmeye mi çalışıyorsun.İnsanların bu kadar kötü aman yapmayın arkadaşlar dediği şey , neden özelliklede senin için " KASKSIZZZ gezmek " oluyor anlayamadım.Bana garip geldi.Yoksa eğlence olsun diye mi yazdın?kaç kişi atlayıp bana laf söylicek diye mi deniyorsun.
Neyse arkadaşım karar senin hayat senin bize ne?
Motora bindiğin zaman KASKSIZZZ biniceksen boynuna bir muska as bari bakarsın o seni korur :pr:

http://www.motosiklet.net/forum/mot...i-sevmiyorum-cunku-beni-aptal-gosteriyor.html burda daha süslü ve kasksız daha yakışıklı gösteren resimler var

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
KASKSIZZZ bağdat caddesi kalamış caddebostan gezmeyi seviyorum, ışıklarda arabalarla kalkış yapmayı, yanlamayı vs., bazende 25-30 km hızla sahilyolunda bakına bakına gitmeyi.

Vay be. Hem de KASKSIZZZ heee? Süper valla, tebrik ederim. :jocolor:

bağdat caddesinde yavaş yavaş giderken ani hızlanmak,hiçbir program yapmadan alıp başımı gitmek,

kapalı otoparklarda gümbür gümbür egzosumla yanlarından geçerken 4tekerlerin alarmlarını öttürmek :)

motorumla işe gidip gelmekten ve rüzgarı hissetmekten buyuk keyif alıyorum :)

şaka Ama...

ŞAKA

Hayat kocaman bir şaka...
Var oluşun bir şaka...
yok oluşun bir şaka...
Aşklar, dostlar hepsi birer şaka...
Bir tek sen varsın şaka olmayan...
Ama sen kendine bir şaka yapıp ta tedbirsiz olursan...
Yaparlar sana şaka....
Gülmez sevenlerin yaptığın son şakaya...
Telafisi yoktur bu şakanın sonra...​

aral bak niye kasksız yazıonn böle özellikle fln falan diolar =)) açıkla arkadaşlara =))

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:)
abi o değl de ben senin ne sevdiğini biliyorum motorla :)

artçı almak en büyük tutkun motorla onu biliyorum bak :)

anlamadım ki neden özellikle KASKSIZZZ komik olmaya mı dikkat çekmeye mi çalışıyorsun.İnsanların bu kadar kötü aman yapmayın arkadaşlar dediği şey , neden özelliklede senin için " KASKSIZZZ gezmek " oluyor anlayamadım.Bana garip geldi.Yoksa eğlence olsun diye mi yazdın?kaç kişi atlayıp bana laf söylicek diye mi deniyorsun.
Neyse arkadaşım karar senin hayat senin bize ne?
Motora bindiğin zaman KASKSIZZZ biniceksen boynuna bir muska as bari bakarsın o seni korur :pr:

http://www.motosiklet.net/forum/mot...i-sevmiyorum-cunku-beni-aptal-gosteriyor.html burda daha süslü ve kasksız daha yakışıklı gösteren resimler var

dostum. arkadaşın artistlik yapma gibi bi çabası yok. bana anlattı makul geldi nedeni. :) kim ne der bilinmez. burda söyleyemem ama :)
ayrıca o kasksız muhabbeti de sanırım caddebostan'a takılanlar arasında oluşan bi geyik ... beğendin mi deniz abi :) :rendeer:

Son düzenleme:
motorla eeeennnnnn çok sevdiğim şey şehir dışına çıkmak plansız programsız kafama göre tabiki artçımla daha büyük bi keyif yoktur benim için.

(1) Tüm koruma ekipmanlarını giyince robocop gibi güvende hissetmeyi (2) Efendi efendi uzun yol gitmeyi (3) 50 milyarlık arabanın içindekiler dahil herkesin gözlerinin üzerimde olmasını (4) Kırmızı ışık yeşile döndüğünde arabalardan çok daha seri kalkabilmeyi (5) Grup halinde gezmeyi (6) Motosiklet sitelerinde gezmek, satın almayı düşündüğüm müstakbel yan-ürünleri incelemek, onları kıyaslamak vs.

motorumun üzerine olduğum sürece zevkli geliyor ,çalıştırmak ,vites atmak, aynadan arkaya bakmak, bir arkadaşıma selam vermek, yıkamak,yan ayaklığına almak vs,vs bilmem anlatabildimmi

Isvicrede yasadigim icin en cok buranin daglik virajli yollarinda rampa cikmayi seviyorum (inislerde hizimiz ayarlamakta zorlaniyorum). Ani Hizlanma, Yuksek devirde ve agresif kullanmayi seviyorum birde:)

wallla ben drift atmaya bayılıyorum özellikle kalabalıgın arasındaa

Biraz da o anki ruh halime bağlı oluyor. bazen trafikte arabaların arasından basıp gitmek hoşuma gidiyor. Bazen de gece ıssız sokaklarda yavaşça yol almayı seviyorum bide manzaralı biyerde giderken kendimi çok özgür hissediyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
trafikte arabaların yanından gitmek ...
kapalı olan idealtepe yolu var bilen bilir. başka bi sokağa vermişler. karanlık ve sessiz orası. orda gitmek çok güzelmiş...

Forumdan Uzaklaştırıldı
trafikte,otobüste yanmadan,aralardan giderek istedğim yere ulaşmayı seviyorum.

1nci ya da 2nci viteste orta şeker devirde giderken gazı açıp kapamayı ve motorun her gazı açışımda saldırıya geçen bir köpek gibi kafa kaldırması çok hoşuma gidiyor.. ayrıca tünelde 9000 devirin üzerine çıkıp motordan çıkan o güzel bağırtının tünel içinde yankılanmasına hasta oluyorum

Onu temizlemeyi parlatmayı parlayan kromaja bakıp kendimi görmeyi bi çizik gördüğümde ulan ben senin lan seviyorum seni genede deyip baştan tekrar yıkayıp cilalamayı üzerine acayip acayip elektronik tasarımlar yapıp denemeyi çok seviyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar